Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 4. martam

Lauva

Ja vēlaties no rītiem palikt gultā ilgāk, dodiet sev šo iespēju. Šo dienu vislabāk pavadīt mājās, bet ne vienatnē, bet mīļo cilvēku lokā. Ja tuvumā neviena nav, reģistrējieties ar draugiem, kopīgojiet jaunākās ziņas vai vienkārši izrunājiet tenkas.

Jaunava

Rūpējieties par interjeru: iegādājieties jaunu gleznu, pārkārtojiet augus, nomainiet aizkarus. Nav nepieciešams sevi nogurdināt ar raizēm, lai šie darbi ir patīkami un nomierinoši.

Svari

Vairāk atpūtieties gaisā. Pārtrauciet analizēt katru mazo lietu, kas jums traucē. Vājuma sajūtu, kas var parādīties šodien, izraisa sezonāls enerģijas trūkums. Nenogurdini sevi vēl vairāk, atrodi pēc iespējas vairāk iemeslu priecāties.

Skorpions

Jūs pilnībā pārņems jauns hobijs. Ja jūs smagi centīsities, nākotnē tas var kļūt par papildu un, iespējams, galveno ienākumu avotu. Diena ir labvēlīga darba jautājumu kārtošanai un rezumēšanai.

Strēlnieks

Jums tiek garantēti apbrīnas pilni skatieni, un daži Strēlnieki šodien saņems laulības piedāvājumu. Labs periods ilgtermiņa kontaktu veidošanai gan personiski, gan lietišķi. Pozitīva attieksme un viegls smaids šodien sagādās tev neuzvaramus panākumus.

Mežāzis

Parūpējies par bērnu gaitām, uzzini, kas viņus interesē, spēlējies kopā. Vientuļajiem Mežāžiem ir lielas iespējas iegūt jaunas paziņas un nodibināt daudzsološas attiecības. Raugieties nākotnē ar optimismu: priekšā ir daudz laba.

Lasi arī: 10 lietas, no kurām jāatbrīvojas pirms pavasara: atjauno savu enerģiju

Ūdensvīrs

Lieliskas iespējas iegūt lielu naudas summu. Padomājiet par to, kā to pārvaldīt. Zvaigznes iesaka pusi atlicināt nākotnei, tevi gaida ievērojami izdevumi. Iespējams, romantiska iepazīšanās, kas izvērsīsies kaislīgā romānā. Centieties saglabāt veselo saprātu, ja jau neesat brīvs.

Zivis

Jautra un viegla diena. Neuzticies baumām, padzen satraucošās priekšnojautas. Pavasara sākums liek sevi manīt: ģērbieties atbilstoši laikapstākļiem, uzmanieties no mitruma un caurvēja. Bet neignorējiet pastaigas un aktīvās spēles gaisā, šodien varat blēņoties, mest sniega bumbas.

Leave a Comment