Ko nekad nevajadzētu prasīt no Visuma

Jums un man var būt ļoti daudz vēlmju, mērķu un domu. Ja jūs par kaut ko sapņojat, varat to lūgt Dievam, Visumam vai mātei dabai. Šeit ir svarīgi arī atcerēties to, ko ir absolūti neiespējami lūgt augstākajiem spēkiem.

Iepriekš mēs runājām par to, kas jādara, lai jūsu lolotā vēlme piepildītos pēc iespējas ātrāk. Diemžēl mēs ne vienmēr iegūstam to, ko vēlamies. Tas galvenokārt ir atkarīgs no tā, kā jūs formulējat savas vēlmes.

Par to, kas var kādu sāpināt

Pilnīgi vienalga, vai tu gribi ļaunu vai labu. Pat ja tas ir ļoti slikts cilvēks, kurš ir izdarījis daudz sliktu lietu un ir nolicis jums vai kādam citam kaut ko briesmīgu, labāk nenovēlēt viņam ļaunu.

Šeit ir jāatceras par karmu. Visums vēro katru no mums un lieliski saprot, kam, kā un kad sūtīt testus, lai saglabātu līdzsvaru. Ja tu prasi, lai cilvēks jūtas slikti, Visums neņem vērā viņa rīcību. Tas ņem vērā tikai jūsu attieksmi, un destruktīva uzvedība vienmēr tiek sodīta, un nav nozīmes tam, vai jūs novēlat ļaunu vai labu. Karmai tas nav svarīgi. Tas tikai pasliktinās jūsu situāciju.

Atņemt kādam svētību

Šis pieprasījums nav tik destruktīvs kā iepriekšējais, taču tas ir arī ārkārtīgi bīstams. Pats Visums izlemj, kuru un kad svētīt, apveltīt ar veiksmi un laimi. Šāds lūgums ir pretrunā ar Visuma likumiem un var jums kaitēt. Pilnīgi noteikti Jūsu lūgums netiks izpildīts, taču gadās, ka notiek dažādi neprognozējami un ārpus mūsu kontroles esoši notikumi, kas notiek tieši tajā brīdī, kad lūdzam kādam atņemt veiksmi. Daudzi cilvēki domā, ka tika uzklausītas viņu lūgšanas, taču tā nav nekas vairāk kā nejaušība.

Kļūsti labāks par citiem

Jums jālūdz Visumam palīdzēt kļūt labākam par sevi, vienlaikus formulējot vēlmes pēc iespējas precīzāk un konkrētāk. Jūs varat lūgt kļūt izturīgākam, gudrākam, garīgi spēcīgākam. Jūs nevarat teikt: “Kungs, dod man vairāk spēka nekā pārējiem.” Augstākās varas neatbalsta konkurenci. Visbiežāk Visums dzird tos, kuri patiesi vēlas kļūt par sevis labāko versiju.

Lasi arī: 5 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada martā, lai būtu laimīgāki

Glābšana no pārbaudījumiem

Katram no mums ir sava karma un savas kļūdas šajā vai iepriekšējās dzīvēs. Lūgt Visumam tevi izglābt no pārbaudījumiem ir tas pats, kas lūgt, lai tas tev piedod tavus grēkus un sliktos darbus. Ar karmu tas nedarbosies. Ja esi izdarījis ko sliktu, tad piedošanu vari nopelnīt tikai darot ko labu, gaišu un labu. Tikai ņemt to un lūgt augstākajiem spēkiem aizmirst par jūsu grēkiem ir vismaz nepareizi. Jūs joprojām nesaņemsit piedošanu, kamēr nenopelnīsit to ar jauniem pārbaudījumiem. Nestrādās, lai maldinātu nerakstītos karmiskos likumus, pat ja atzīsiet, ka agrāk kļūdījāties. Šeit ir svarīgi atcerēties, ka Visums nekad nesūta mums tos pārbaudījumus, kurus mēs nespējam pārvarēt.

Par to, ka ir mazāk darba

Daudzi cilvēki sapņo strādāt mazāk, bet tajā pašā laikā saņemt tikpat vai vairāk naudas, bet, vēršoties savās lūgšanās un domās Dievam vai Visumam, viņi saka: “Es gribu strādāt mazāk.” Rezultātā Visums liek jums atlaist no darba vai liedz jums jaunu klientu pieplūdumu utt. Centieties pēc iespējas precīzāk formulēt savas vēlmes un neaizmirstiet, ka es interpretēju augstākos spēkus burtiski.

Par slavu

Parasti tie, kas lūdz slavu, to saņem, bet ne gluži tā, kā viņi to gribēja. Vairumā gadījumu šāda slava atstāj tumšu plankumu uz cilvēka likteni un sagrautu reputāciju. Esiet piesardzīgs un nelūdziet Visuma godību. Labāk pajautājiet viņai par prasmju uzlabošanu un veiksmi biznesā. Slava nāks pati.

Mēs ļoti iesakām dzīvot saskaņā ar  Visuma likumiem un lūgt no tā tikai kaut ko labu. Neaizmirstiet, ka jo konkrētāka ir jūsu vēlme, jo lielāka iespēja, ka tā piepildīsies. Eksperti novēl jums veiksmi visos jūsu centienos.

COMMENTS

Leave a Comment