Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 6. martam

Lauva

Lauvām vajadzētu izvairīties no emocionāliem lēmumiem. Pirmdien, 6. martā, visticamāk, tiks saņemtas negaidītas ziņas. Apsveriet jaunu informāciju, konsultējieties ar pieredzējušu cilvēku. Ja saglabāsi vēsu galvu, varēsi tikt galā ar uzdevumu, kas iepriekš šķita pārāk grūts. Labvēlīga diena remontam, mēbeļu, sadzīves tehnikas iegādei. Bet esi piesardzīgs. Šodien tev ir tendence pārtērēt, pērkot nevajadzīgas sīkumus.

Jaunava

Jaunavām jāuzņemas grūts uzdevums. Jums ir pietiekami daudz spēka un enerģijas, lai lietu novestu līdz galam. Iedzimtā izturība palīdzēs nepadoties pie pirmās problēmas. Droši vien svešinieki tev palīdzēs. Dienas otrā puse labvēlīga iepirkšanās veikšanai. Šodien nopirktās lietas kalpos ilgi.

Svari

No rīta Svariem jābūt uzmanīgiem. Var gadīties kāds nepatīkams incidents, konflikts. Pārējā dienas daļa iet labi. Iespējami interesanti biznesa priekšlikumi, ceļojumi, tikšanās. Šodien ir ārkārtīgi lietderīgi nodarboties ar Vese***as profilaksi, doties uz veselību uzlabojošām procedūrām, sākt dzert vitamīnus, atteikties no kaitīgiem ieradumiem.

Skorpions

Diena paies labi, ja Skorpioni spēs saglabāt sirdsmieru un mierīgumu. Ir pienācis laiks veikt inventarizāciju, pabeigt vecos darbus, tērzēt ar radiniekiem. Iniciatīva un aktivitāte var nenovest pie gaidītā rezultāta. Labāk ir pagaidīt un redzēt attieksmi un taupīt spēkus veiksmīgākam projektam.

Strēlnieks

Jums ir tendence pārspīlēti reaģēt uz atšķirīgiem viedokļiem, citu cilvēku kļūdām. Šodien var izcelties konflikts, pēc kura nodibināt attiecības būs gandrīz neiespējami. Tā vietā, lai būtu īgns, ir lietderīgi veikt mājas labiekārtošanu. Var veikt nelielu pārkārtojumu, iegādāties jaunus aizkarus vai attēlu pie sienas. Noderēs tikšanās ar ietekmīgiem cilvēkiem. Nebaidieties nākt klajā ar idejām, iespējams, saņemsiet labu piedāvājumu.

Mežāzis

Pretrunīga informācija var būt mulsinoša. Pirms rīkoties, jums ir mierīgi jārisina viss. Diena solās būt piesātināta ar tikšanām, lietišķiem kontaktiem, saziņu ar kolēģiem un draugiem. Vakaru Mežāžiem labāk pavadīt omulīgā, relaksējošā gaisotnē. Atliec malā mājas darbus un dari kaut ko patīkamu.

Lasi arī: Kā sagatavoties pavasara atnākšanai 2023. gadā: 4 noderīgi padomi

Ūdensvīrs

Diena labvēlīga sabiedroto, domubiedru atrašanai. Velti laiku savai kaislībai. Var attīstīties, apgūt jaunas prasmes. Darbību un drosmi novērtēs kolēģi. Iespējams, naudas stimuls vai karjeras izaugsme. Būs iespēja izšķirt naudas vai īpašuma strīdu. Ūdensvīri spēs atrast abām pusēm piemērotu risinājumu.

Zivis

Dienas kārtībā ir personiskās attiecības. Zivis spēs panākt harmoniju ģimenē, ja piedāvās kompromisu. Šodien var atklāties nodevība, viltība no cilvēka, kuru uzskatījāt par sabiedroto. Jums jāizvairās no karstiem strīdiem ar svešiniekiem. Brīvais laiks jāvelta sportam, āra aktivitātēm.

Leave a Comment