Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 6. līdz 12. martam

Sākas marta pirmā pilnā nedēļa. Tas nebūs tas labvēlīgākais, taču tas būs stabils un prognozējams. Visiem cilvēkiem, zvaigžņu speciālisti šim periodam devuši svarīgākos padomus, kas var kļūt ļoti svarīgi katra no mums dzīvē.

Jā, Venēra un Merkurs joprojām ir vājas, taču šonedēļ Saturns nedaudz atdzīvosies, kas labvēlīgi ietekmēs mūsu noskaņojumu, nostiprinot pozīcijas un sasniegumus. Pirmdiena daudziem no mums var būt visgrūtākā diena, tāpēc zvaigžņu speciālisti iesaka jau laikus atcerēties  zīmes, kas nesīs laimi un panākumus . Galvenais tik grūtā laikā ir pareizs un efektīvs ceļa sākums.

Auns

Auni ir tipiski holēriķi, kuri viegli zaudē savaldību, bet arī ātri nomierinās. Šonedēļ viņiem nevajadzētu parādīt savu raksturu. Jā, dažreiz ir ļoti grūti vai pat neiespējami savaldīties, taču zvaigžņu speciālisti stingri iesaka savest kopā. Šis būs pareizais gājiens, kas palīdzēs nezaudēt cieņu un nezaudēt mīlestību, draudzību un darbu. Liela uzmanība jāpievērš ienākošās informācijas pārbaudei, jo apkārtējo cilvēku vidū var būt daudz meļu, neliešu un Krā***ku.

Vērsis

Vērsim šajā grūtajā laikā vajadzētu nedaudz biežāk paļauties uz sevi, nevis uz citiem. Ir arī svarīgi atcerēties, ka klusēšana ir zelts. Ir vismaz piecas lietas, kuras noteikti nevajadzētu apspriest ar nepiederošām personām. Zvaigžņu speciālisti iesaka Vēršiem iemācīties glabāt savus noslēpumus. Tas palīdzēs saglabāt un palielināt panākumus nākotnē. Tagad saskaņošana ir tāda, ka cilvēkiem vienkārši nevar uzticēties, bet ne tik daudz Merkura izraisītās toksicitātes dēļ, bet gan pārpratuma dēļ. Citi vienkārši nespēs saprast Vērsi.

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. marta līdz 12. martam

Dvīņi

Dvīņiem ir daudz iedzimtu defektu. Daudzi no viņiem “guļ”, un dažiem šīs zīmes pārstāvjiem izdodas veiksmīgi paslēpties no svešiniekiem. Šonedēļ būs daudz grūtāk tikt galā ar saviem trūkumiem. Dvīņi riskē kļūt par līderiem spējā radīt sev ienaidniekus, un tādēļ vispār nebūs jārunā ar agresīvi domājošiem cilvēkiem, jo ​​baumas izplatās ļoti ātri. Zvaigžņu speciālisti iesaka rīkoties pēc sirdsapziņas un neizrādīt pārlieku egoismu. Tāpat nemetiet nevienam putekļus acīs.

Vēzis

Vēžiem vajadzētu rūpēties par saviem nerviem. Pirmkārt, ir vērts mazāk sazināties ar tiem, kas viņus kaitina. Otrkārt, jums jādara patīkamākas lietas. Zvaigžņu speciālisti arī stingri iesaka atbrīvoties no negatīvām atmiņām, lai sāktu jaunu dzīvi. Pozitīvas pārmaiņas nožēlas un negatīvisma klātbūtnē nav iespējamas. Jā, neviens nav pasargāts no nepareiza soļa, taču tagad ir tik grūts laiks, kurā var visu sabojāt burtiski ar vienu nepareizu kustību, vārdu un, iespējams, pat domu. Jums jābūt uzmanīgākam pret visu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment