Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 6. līdz 12. martam

Šonedēļ ilgi gaidītais pavasaris sāks strauji atklāt savu enerģētisko potenciālu. Numerologi stāstīja, kāds būs skaitlis-talismans un kā tas centīsies palīdzēt rast sevī spēku, mīlestību un labestību.

Pēc prognozēm, šī nedēļa nebūs no vieglākajām, taču tās gala rezultāti lielā mērā būs atkarīgi no mums pašiem. Ja tev tagad ir melna svītra, tad Visums palīdzēs tev no tās izkļūt. Izmantojiet noderīgus padomus, lai paātrinātu šo procesu. Ir pienācis laiks izkāpt no komforta zonas un pārņemt likteņa grožus savās rokās.

Šīs nedēļas numeroloģija

Pirmkārt, saskaņā ar tradīciju, jums ir jānoskaidro, kurš skaitlis šo septiņu dienu laikā valdīs pār Visumu. Lai to izdarītu, jums ir jāsaskaita visi nedēļas datumi un pēc tam jāpievieno tiem pašreizējā mēneša kārtas numurs – tas ir, 3:

(6+7+8+9+10+11+12)+3=66. 6+6=12. 1+3=4.

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. marta līdz 12. martam

Pie stūres stāsies četrinieks , ko var uzskatīt par iemeslu pārstāt uztraukties par sīkumiem. Šis skaitlis padarīs mūs mierīgākus, kā arī normalizēs enerģijas plūsmas mūsu dzimtajās sienās, padarot mūsu māju par pievilcīgāku atpūtas un darba vietu. Saskaņā ar prognozēm mājas vide būs ideāla atpūtai un vieglai izklaidei.

Kopumā skaitlis 4 mēģinās izlīdzināt mūsu pieredzi ar jums dažādos gadījumos. Četru elementu enerģija kļūs maksimāli līdzsvarota, lai jūs varētu droši nodoties gan mīlestībai, gan biznesam, zināšanu iegūšanai, atpūtai un mājas darbiem. Šo nedēļu var saukt par universālu, jo veiksmi var atrast ikviens. Galvenais ir zināt, ko vēlaties.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment