Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 9. martam

Lauva

Lauvas veiksmīgi pārvarēs šķēršļus ceļā uz mērķi. Jauka diena sadarbībai. Tavas līdera prasmes palīdzēs saliedēt visdažādākos cilvēkus. Labvēlīgs laiks pieredzes apmaiņai, radošo ideju apspriešanai.

Jaunava

Jums nav pārāk paveicies. Izvairieties no jebkāda riska un rūpīgi vēlreiz pārbaudiet papīrus, kurus parakstāt. Ceturtdiena ir labākais laiks, lai pavadītu laiku kopā ar ģimeni. Sagatavo vakariņas, pārrunā jaunākās ziņas.

Svari

Lai dzīve sāktu mainīties uz labo pusi, ir jāmaina vide. Apmeklējiet kādu interesantu vietu, izstādi. Jūs varat pievienoties sporta zālei. Svarus gaida draudzīga komunikācija. Nav izslēgta situācija, kurā tev nāksies uzņemties līdera lomu.

Skorpions

Labvēlīga diena iepirkšanās veikšanai. Jūs būsiet apmierināts ar lietas cenu, par kuru jau sen sapņojat. Horoskops paredz patīkamu apstākļu kopumu. Skorpionus visu ceturtdienu gaida prieks, jautrība, lieliska Vese***a.

Strēlnieks

Esiet gatavs aizstāvēt savu viedokli. Nav izslēgtas asas diskusijas, izrēķināšanās ar cilvēkiem, kuri uz tevi ir aizvainoti. Vakarus vislabāk pavadīt mierā un komfortā. Atteikties no alkohola lietošanas, trokšņainām ballītēm.

Mežāzis

Laba diena lietišķām tikšanām, intervijām, darba maiņai. Jebkuras iniciatīvas ir apsveicamas. Jums vajadzētu būt aktīvākam, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli.

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. līdz 12. martam

Ūdensvīrs

Daudzas problēmas atrisināsies pašas no sevis. Jūsu enerģiju un smago darbu iezīmēs priekšnieki. Var būt karjeras izaugsme. Brīvajā laikā ieteicams nodarboties ar sportu, stiepšanos. Organisms ļoti reaģē uz jebkādām manipulācijām.

Zivis

Monotonija un garlaicība ir vairāk nogurdinoša nekā smags darbs. Lai laiks neievilktos pārāk ilgi, atrodiet interesantas tēmas, ko runāt ar kolēģiem vai draugiem. Vakarā apmeklējiet kādu skaistu vietu, lai iedvesmotos jauniem sasniegumiem.

Leave a Comment