Divas zīmes, pēc kurām var nekļūdīgi atpazīt raganu

Blakus šādai personai jūs sākat izjust nepatīkamas sajūtas, diskomfortu un pat bailes. Parasti, pret šādiem cilvēkiem ļoti jutīgi ir mazi bērni un dzīvnieki.

Bērni uzreiz sāk raudāt, it īpaši, ja pie viņiem pienāk ragana un sāk kaut ko teikt. Viņa var paslavēt bērnu vai pateikt, cik viņš ir skaists un vesels.

Pēc kāda laika bērnam pēc šādas tikšanās var kļūt ļoti slikti. Arī suņi un kaķi ir ļoti agresīvi pret raganām.

Viņi var sākt šņākt un riet, lai gan persona var teikt viņiem šķietami laipnus vārdus. Bet patiesībā šādas raganas enerģētiskais vēstījums ir tālu no laba.

Kā pasargāt sevi no raganas tumšās burvības

Ja jūsu vidē ir šāds cilvēks un jūs nevarat pārtraukt ar viņu sazināties, piemēram, darbā, vislabāk ir mēģināt turēties tālāk no viņa.

Risiniet tikai ar darbu saistītus jautājumus un nerunājiet par savām personīgajām lietām. Atbildiet uz visiem jautājumiem izvairīgi un izvairieties no acu kontakta.

Pēc sazināšanās ar šādu personu mēģiniet nekavējoties nomazgāt seju ar aukstu ūdeni. Mazgāšanas laikā sakiet šādus vārdus: “Viss, kas bija no raganas, tika nomazgāts ar ūdeni .”

Lasi vēl: Visgardākās karbonādes pasaulē: vecmāmiņa padalījās ar marinādes recepti, lai tās vienmēr ir sulīgas

Tāpat arī mammas var teikt šādus vārdus, mazgājot bērnus pēc saskarsmes ar tumšo raganu.

Izpratne par dažiem mūsu pasaulē notiekošajiem procesiem var palīdzēt pasargāt sevi un savus tuviniekus no to negatīvajām sekām.

Šie procesi notiek neatkarīgi no tā, vai mēs tiem ticam vai nē. Ne visu pasaulē var izskaidrot loģiski. Un neliela vērība var novērst dažas dzīves situācijas un tikt ar tām galā.

Leave a Comment