Divas zīmes, pēc kurām var nekļūdīgi atpazīt raganu

Visos laikos ir bijuši cilvēki ar pārdabiskām spējām. Tādus cilvēkus sauc par gaišreģiem, pareģiem, dziedniekiem, burvjiem. Viņi uzkrāj savu gudrību un zināšanas visu mūžu.

Viņi dalās ar mums savās prognozēs un palīdz mums pārvarēt grūtos dzīves posmus. Raganu maģija vienmēr ir uzskatīta par visspēcīgāko.

Šie cilvēki var gan palīdzēt, gan dziedināt, kā arī radīt nepatikšanas un lāstus. Kā atpazīt raganu mūsdienu pasaulē un pasargāt sevi no tās negatīvās ietekmes.

Raganas vienmēr ir dalījušās divos veidos – labajās un ļaunajās. Labās jeb baltās raganas, kā tās sauca vecos laikos, palīdzēja cilvēkiem izārstēt briesmīgas slimības un palīdzēja risināt sarežģītas dzīves situācijas.

Ļaunās raganas – tumšās, gluži pretēji, atnesa cilvēkiem nelaimes un likstas, sūtīja lāstus.

Un, lai arī šodien dzīvojam modernā tehnoloģiju pasaulē, daļai cilvēku spējas nav zudušas.

Mēs vienkārši bieži pat nepievēršam uzmanību tam, ar ko un kā runājam, un kādas sekas šie notikumi vēlāk atstāj uz mums.

 

Raganu maģija vienmēr ir uzskatīta par visspēcīgāko

Pirms vairākiem gadsimtiem bija inkvizīcija, kas atklāja raganas un sadedzināja tās uz sārta.

Šodien, protams, neviens to nedara, bet atbildīgie ir iemācījušies slēpt savas spējas. Kā likums, gaismas raganas nekad publiski neizrāda savas spējas.

Viņi cenšas vadīt askētisku dzīvesveidu un izvairīties no lieliem cilvēku pūļiem. Viņas nekad neizradīsies ar palīdzības piedāvājumiem vai neizteiks savus pieņēmumus par kādu jautājumu.

Lasi vēl: Kuri 4 zvaigžņu zīmju pārstāvji piedzīvos izmaiņas karjerā un personīgajā dzīvē 2025. gadā?

Viņas var uzticēties tikai nelielam skaitam cilvēku, kas viņām ir ļoti tuvi.

Savukārt tumšās raganas vienmēr šķiet ļoti draudzīgas un pozitīvas. Viņas viegli iesaistās jebkurā sarunā un sniedz savus padomus un ieteikumus.

Viņas bieži uzspiež savu palīdzību un visos iespējamos veidos cenšas iepriecināt cilvēku. Savukārt cilvēks zaudē modrību un atver tādam dvēseli.

Tumšā ragana no cilvēka uzzina viņa bailes un pārdzīvojumus. Viņa meklē mirkļus, pie kuriem varētu pieķerties, lai nosūtītu cilvēkam postu un nepatikšanas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment