Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 27. novembra līdz 3. decembrim: vējš pūtīs burās, gūsīet lielus panākumus!

Šis garais rudens ir beidzies, lai dotu vietu ziemai. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kāds būs zvaigžņu un planētu noskaņojums šajā svarīgajā laikā, lai varētu realizēt savus plānus un izvairīties no negatīvisma.

Nakts gaismekļi palīdzēs jums un man atbrīvoties no negatīvisma, pat no tā, kas mums ir palicis ļoti ilgu laiku. Ir pienācis attīrīšanās periods no negatīvām programmām, no raizēm, izmisuma un truluma. Daudziem no mums šajās septiņās dienās vējš var mainīties no pretvēja uz aizvēju. Tas ir tāpēc, ka planētas joprojām atrodas labā stāvoklī.

Auns

Nesasniedzamie mērķi, ko Auns izvirzīja sev šajā periodā, var viņus iegrūst izmisuma stāvoklī, taču, ja šajā ziņā būsi uzmanīgāks un gudrāks, tad viss būs kārtībā. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka Auniem būs daudz enerģijas un spēka, taču viņiem nevajadzētu ļaut darīt lietas, par kurām ir šaubas. Jums jādara tas, kas šiem cilvēkiem padodas vislabāk.

Vērsis

Nedēļa no 27. novembra līdz 3. decembrim nav par tiekšanos pēc slavas un naudas, bet gan par mīlestību, labestību un mēģinājumiem kļūt gudrākiem un gudrākiem. Jums ir jālasa grāmatas, jāskatās izglītojoši video, jādara patīkamas lietas un jāveic garīgās prakses. Arī Vērsim attieksies vienkāršākais likums: “ja gribi kaut ko izdarīt labi, dari pats.” Neatkarība ir miera un panākumu atslēga.

Lasi arī: 5 visbīstamākās dienas 2023. gada decembrī: atlieciet visus darījumus, sagaida tikai neveiksmes!

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada decembrī: nezaudējiet laiku, šīs būs ļoti labvēlīgas dienas!

Dvīņi

Dvīņiem labāk ir ieguldīt savu laiku un enerģiju tajā, kas viņiem patīk un sagādā daudz prieka. Jāmācās just līdzi mīļajiem, draugiem un vienkārši apkārtējiem cilvēkiem, jo ​​tas ir draudzības un pareizas mijiedarbības pamats. Prasme iejusties cita cilvēka vietā ir vissvarīgākā lieta mīlestībā un lietišķa vai draudzīga rakstura attiecībās.

Vēzis

Jebkurās finanšu un mīlas lietās Vēžiem šonedēļ vajadzētu izvēlēties tikai racionālu pieeju. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka, neskatoties uz zvaigžņu un planētu labo izvietojumu, riski un neparedzamība Vēzim var dārgi maksāt. Kas attiecas uz negatīvajām domām, tās ātri pāries un neatstās pēdas Vēža dvēselē. Jums jāiemācās atbrīvoties no sliktām atmiņām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment