Pasaki, kurš ir tavs draugs! Draudzības horoskopi visām zodiaka zīmēm

1. Auns

Ugunīgā Auna personība piesaista dinamiskus un satraucošus kompanjonus, tāpēc tavā apkārtnē vienmēr būs Lauvas un Strēlnieki.

Ja vēlies iegūt lielāku stabilitāti un mazliet “sazemēties”, mēģini nodibināt draudzīgas attiecības ar Vērsi, jo šīs zīmes pārstāvji piebremzēs tavu gatavību strēbt karstu.

Jaunavas draugu lokā palīdzēs saglabāt koncentrēšanos un radošās enerģijas pareizu novirzīšanu, bet visvairāk tu, šķiet, cieni savu draugu – Mežāzi.

Lauva un Ūdensvīrs ir jauki sabiedrotie kopīgai brīvā laika pavadīšanai, bet var gadīties, ka vienas no svarīgākajām attiecībām izveidojas ar tavu pretējo zodiaka zīmi – jaukajiem Svariem.

Vēzis un Mežāzis arī vienmēr ir gatavi kaut kam jaunam, kas nozīmē, ka viņi var kļūt tev par labiem biedriem.

2. Vērsis

Būt lēnam un stabilam savā ziņā ir labi, un līdzīgas praktiskas īpašības piemīt Jaunavas un Mežāža zīmē dzimušajiem.

Kad tev vajadzīgs kāds, kas palīdzētu domāt ārpus ierastajiem rāmjiem, uzmeklē Dvīņus – šajā zīmē dzimušie sniegs nepieciešamo iedvesmu, kad jārada jaunas idejas.

Svari, kuriem parasti arī piemīt laba gaume, noslāpē tavas baudkārās tieksmes, kad pienācis laiks iejūgties arklā un čakli strādāt.

Zivis ir tavi uzticamākie draugi. Ņemot vērā tavas zīmes raksturu, draudzība un pieķeršanās mazāk veidojas uz ņemšanas un došanas pamata, bet vairāk saistītas ar tavu vēlmi vienmēr panākt savu. Tāpēc tavā draugu lokā jābūt kādam, kas tev nepakļaujas.

Skorpions ir pietiekami gudrs un spēcīgs, lai izpelnītos tavu cieņu. Tev patiks arī Lauvas un Ūdensvīra gatavība vienmēr pabeigt iesākto.

3. Dvīņi

Tavu interesi par apkārtējiem cilvēkiem lielā mērā nosaka tas, cik dinamiska ir viņu dzīve. Gaisa zīmes – Svari un Ūdensvīrs – ir tieši tāda rakstura cilvēki, tāpēc rēķinies, ka ar šo zīmju pārstāvjiem pavadīsi kopā daudz laika.

No pirmā acu uzmetiena var iepatikties arī Auns, jo tu apbrīno viņa drosmi un ar sajūsmu seko viņa vadībai.

Vēžiem parasti piemīt tas veselīgais domāšanas modelis, kas tev ir vajadzīgs līdzsvara saglabāšanai.

Tavuprāt, personīgām attiecībām vienmēr jābūt atvērtām, tāpēc neviens tevi nesapratīs labāk kā Strēlnieks – jums abiem nav paciešama dzīve īsā pavadā.

Savukārt Zivis ir tikpat elastīgas un jautrību mīlošas kā tu.

4. Vēzis

Tik jūtīgai būtnei kā tev nepieciešami draugi, kas izprot tavas dvēseles dzīles un spēj samierināties ar tavām garastāvokļa pārmaiņām.

Zivis un Skorpions vienmēr tevi atbalstīs un jutīs līdzi, kad tad būs vajadzīgs visvairāk.

Pievērs uzmanību Lauvam, kad tev vajadzīgs kāds, kas parādītu pašpārliecinātības paraugdemonstrējumus īstajā brīdī.

Vērsis vienmēr sniegs stabilitātes izjūtu, turklāt jūs kopā lieliski pavadīsiet laiku, jo abiem patīk līdzīgas lietas.

Viegli sadzīvot ir arī ar Svariem un Aunu, jo viņu gatavība vienmēr iesākt kaut ko jaunu ir līdzsvarā ar tavu gādīgo attieksmi. Turklāt uz svarīgiem lēmumiem jūs skatāties no līdzīga skatupunkta.

5. Lauva

Tu esi spēcīgs, enerģisks un izdomas bagāts, bet tev apkārt jābūt cilvēkiem, kuriem vari uzticēties.

Auns un Mežāzis, tāpat kā tu, ir visa jaunā uzsācēji, un tev noteikti patīk arī Dvīņu sabiedrība.

Tā kā tu esi praktisks un godkārīgs, starp taviem draugiem noteikti ir arī Mežāži.

Tavuprāt, draudzībai jābūt siltai un pat kaislīgai, tāpēc vari justies pārsteigts, ka tevi saista arī Ūdensvīri.

Viņu vēsā, gandrīz nepieejamā personība tevi vienmēr intriģē. Izdomas bagātais Ūdensvīrs arī zina, kā neļaut tev pārāk aizrauties ar savu personu.

Vēl labas un stabilas attiecības var veidoties ar Vērsi un Skorpionu, jo viņi tur doto vārdu un uzmanīgi izturas pret tavām vajadzībām.

6. Jaunava

Tu esi uzticams un pietiekami pašpietiekams, lai par sevi parūpētos, bet tev patīk arī emocionāli noturīgi draugi – Vērsis un Mežāzis – kā papildu atbalsts taviem centieniem.

Tevi saista arī Vēža jūtīgums, jo tu instinktīvi sajūti, ka tieši šīs zīmes pārstāvis par tevi parūpēsies tai retajā gadījumā, kad tev tas tiešām būs nepieciešams.

Ūdensvīrs palīdz tev ieraudzīt pasauli no plašāka skatupunkta, bet Dvīnis var tevi pierunāt darīt praktiski jebko, lai tu sasniegtu savus mērķus.

Par tavu draugu var kļūt sapņainās Zivis, jo viņas vienmēr ieklausās tavos lieliskajos padomos un atmodina tavu iztēles bagāto un romantisko pusi.

Drosmīgais Strēlnieks un rosīgais Dvīnis arī var kļūt par labiem un jautriem draugiem, jo viņi arī spēj mainīt uzņemto virzienu, kad tev nepieciešamas pārmaiņas.

7. Svari

Nav grūti atrast sabiedrību, kas augsti novērtēs tavas spējas ieklausīties un saglabāt atvērtu attieksmi, bet, kad tev nepieciešama patiesi racionāla saruna, tev ir tendence izvēlēties draugus, kas dzimuši Dvīņu un Ūdensvīra zīmē.

Skorpions tev sniedz neparastu skatu uz dzīvi, turklāt spēj stiprināt tavu gribasspēku bez jebkādām nepatīkamām blakus parādībām un konfliktiem.

Lauvas privātā dramaturģija tevi bieži pamudina parādīt pašam savus radošos talantus.

Savukārt par tavu labāko draugu, ļoti iespējams, kļūs Auns. Izaicinājums, kas saistīts ar šī ugunīgā radījuma piejaucēšanu un viņa šķietami nebeidzamās enerģijas līdzsvarošanu, tevi patiesi aizraus.

Vēža un Mežāža gatavība vienmēr tikt ar visu galā piedāvā lielisku iespēju pilnveidoties un paplašināt savus apvāršņus. Vēl viens liels pluss ir tas, ka šīs ašās personības var paātrināt tavu lēmumu pieņemšanas procesu.

8. Skorpions

Vai patiešām iespējams atrast kādu, kas atbilstu tavam pilnības standartam? Visticamāk, ne, bet tev vienalga ir prieks atrasties draugu sabiedrībā – īpaši, ja tie ir ar augstu intuīciju apveltītie Vēži un Zivis.

Šīs emocionāli inteliģentās zīmes palīdz tev apzināties savas jūtas un rīkoties saskaņā ar tām.

Auns mudina tevi izpaust savas domas atklāti, lai tās varētu vai nu pieņemt, vai noraidīt. Tu cieni Lauvas iedzimto līderības spēju un harismu.

Kad tev blakus nepieciešama spēcīga personība, kas var stāties tev pretī, ja kļūsti pārāk dominējošs, Vērsis būs tikai priecīgs piebiedroties.

Diplomāti tavā draugu lokā ir Lauva un Ūdensvīrs, jo viņi jūtas vislabāk, ja visi kopā mēģina saglabāt zināmu emocionālo līdzsvaru.

9. Strēlnieks

Ja nu reiz ir kāds brīvs gars, tas esi tu, un cilvēki apbrīno, cik neatlaidīgi tu sargā savu neatkarību.

No savas puses tu lolo draugus, kuri ciena tavu brīvību, bet dzīvei piešķir kādu saraucošu noti – tādi ir dzīvīgais Lauva un bezbailīgais Auns.

Jaunava piedāvā struktūru, lai tu varētu ievirzīt savu enerģiju auglīgā gultnē.

Ja tu meklē uzticības personu vai labāko draugu, svarīgi, lai tas būtu cilvēks, kas saprot tavu vajadzību pēc brīvības, turklāt ir pietiekami aizņemts, lai viņam pašam būtu sava neatkarīga dzīve. Dvīņi tev var kļūt par ideālu draugu, tāpat arī Zivis vai Jaunava.

10. Mežāzis

Neviens cilvēks nav vientuļa sala, bet reizēm šķiet, ka tu dari visu iespējamo, lai tieši tāds arī būtu. Tu pieprasi, lai draugi būtu absolūti uzticami, tāpēc tu vienmēr vari paļauties uz abām pārējām zemes zīmēm – Jaunavu un Vērsi.

Savukārt Svari var kļūt par nepieciešamo līdzsvara elementu, lai tu nekļūtu tirānisks. Reizēm tev šāda kontrole var nepatikt, bet tu apzinies, ka tā nāk tikai par labu.

Kad tu atgriezies mājās no ierakumiem, tev tāpat gribas izbaudīt kādu, kas tevi lutina bez jebkādiem nosacījumiem, pat ja tā ir tikai uzmanības izrādīšana. Vēža gādīgā enerģija sniegs pilnīgu māju izjūtu.

Svari un Auns, tāpat kā tu, ir jaunu ceļu gājēji, tāpēc jūsu enerģijas darbojas lieiskā saskaņā.

11. Ūdensvīrs

Tiesa, kas tiesa: tev piemīt oriģināls domāšanas veids, un tu par saviem sabiedrotajiem pieņem tikai tos, kas to spēj pieņemt un saprast.

Visvieglāk draudzības saites veidojas ar Svariem un Dvīņiem, jo viņi, tāpat kā tu, spēj sarežģītas lietas sadalīt sastāvdaļās un racionāli apdomāt.

Tomēr tev, visticamāk, šķiet, ka tieši Skorpionam vajadzīgajās daļās piemīt intuīcija un veselais saprāts, lai tu būtu uzticams un cienošs draugs.

Dzīvē daudz var palīdzēt Vēži, bet tev tie šķiet mazdrusciņ par jūtelīgu. No otras puses, sāpīgos karjeras un privātās dzīves brīžos tas ir tieši tas, kas vajadzīgs.

Pārliecinies, lai tavā draugu lokā būtu arī enerģiski un drosmīgi cilvēki, kas ir tavas atbrīvotās personības vērti, piemēram, Lauvas.

Vari labi justies arī Skorpiona un Vērša sabiedrībā, jo viņi ir loģiski, stabili un konsekventi.

12. Zivis

Ja esi dzimis Zivju zīmē, tev uzmanīgi jāizvēlas sabiedrība, jo tu absorbē visas apkārtējās enerģijas – gan labās, gan sliktās.

Vēzis un Skorions šķiet drošākie sabiedrotie, jo viņi arī ir emocionāli viegli ievainojami.

Ideālistiskais Strēlnieks sapratīs tavu vajadzību pieslēgties iztēles pasaulei un kļūt pietiekami radošam, lai ļautos tās lidojumam.

Tu noteikti apbrīno Auna slāpes pēc piedzīvojumiem.

Tomēr galu galā tavi tuvākie draugi būs tie, kas palīdzēs nepakļauties ilūziju gūstam, tai pašā laikā apbrīnotjot tavu spēju reizē būt dažādās pasaulēs. Drauga lomai ideāli piemērota ir Jaunava, bet tu arī vari veidot lieliskas attiecības ar Dvīņiem un Strēlnieku, jo abas šīs zīmes spēj ļauties straumei un atrast risinājumus pa ceļam.

la.lv

COMMENTS

Leave a Comment