Dvīņi – citāti, Lauva – saule: kurš tetovējums ir piemērots jūsu zodiaka zīmei

Svari

Svari ir hroniski neizlēmīgi, un viņiem patīk kolāžai līdzīga estētika, kurā izmantotas izdrukas, rokraksti, krāsu plankumi un fotoreālisms. Būtībā tas ir tetovēšanas stils, kas novērš izvēli, veicinot visus elementus.

Skorpions

Skorpions nevairās no tumsas vai likteņa. Skorpioni aicina pārējām zodiaka zīmēm cienīt un godāt dzīves pārejošo dabu. Visbiežāk viņi būs tie, kuri tetovēs galvaskausu.

Strēlnieks

Strēlnieki mīl jebkuru lēmumu – labu vai sliktu, gudru vai pārgalvīgu -, kas rada labu stāstu, un aiz katra rupji uzzīmēta tetovējuma slēpjas stāsts, kas gaida, kad tiks izstāstīts. Viņi paši radīs savus tetovējumus.

Mežāzis

Mežāzi pārvalda Saturns, struktūras un definīcijas planēta, kas piešķir robežas laikam un nozīmi matērijai. Saturns mums atgādina par to, kur esam bijuši, un romiešu ciparu tetovējums mudina Mežāzi atzīmēt dienu, kad viņš satika savu laulāto, apglabāja ienaidnieku un/vai pārgāja uz nākamo nodokļu kategoriju.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir mākslinieks un profesionālis dizaina jomā. Šīs zīmes pārstāvjiem der biomehānisks tetovējums, kurā apvienots cilvēks un mašīna.

Zivis

Zivju cilvēki ir nepastāvīgi, dreifējoši, viņi iemīlas svešiniekos. Viņi cīnās ar robežām, un labā vai sliktā nozīmē viņu sapņu pasaules krāsas regulāri iekļūst viņu dzīvē. Šo un citu iemeslu dēļ akvareļu tetovējums ir tieši tas, kas viņiem nepieciešams.

Leave a Comment