Dvīņi – citāti, Lauva – saule: kurš tetovējums ir piemērots jūsu zodiaka zīmei

Katrai zodiaka zīmei ir kāds tetovējumu stils, kas piestāvēs vislabāk. Lasiet tālāk, lai uzzinātu, kura ķermeņa māksla iemiesos jūsu garu.

Auns

Karsta metāla iespiešana miesā ir absolūti ierasta uguns zīmei, kas mēdz sekot mirkļa impulsam vai muļķīgam izaicinājumam un pēc tam vēl ilgi to nožēlo.

Vērsis

Vērsi pārvalda Venera, mīlestības, estētikas un mūžīgā pavasara planēta. Botāniski tetovējumi, īpaši tādi, kuros attēloti ēdami augi, ir piemēroti šai nemainīgajai zemes zīmei, kuras spēka krāsa ir zaļa un kuras nelaime ir izsalkums.

Dvīņi

Dvīņus pārvalda Merkūrs, kas ir maldināšanas un komunikācijas planēta. Būtībā Dvīņi ir valodas, asu baumu, literatūras un asprātīgu joku mīļotāji, tāpēc sev vai citiem piedēvēts citāta tetovējums ir dabisks viņu komunikatīvā gara turpinājums.

Lasi vēl: Tā smaržo māja, kurā nauda plūst kā upe: smaržas, kas piesaista bagātību

Vēzis

Vēzi, kā visvairāk nostalģijas apreibināto zodiaka zīmei raksturo spēcīga saikne ar pagātni un ilgas pēc tās. Tradicionālie tetovējumi ir tipiski ierasti Vēzim.

Lauva

Lauvai patīk sevi nostādīt pielūgsmes piramīdas virsotnē. Tos pārvalda, tāpēc tiem mēdz būt saules tetovējums, kas runā par viņu tiesībām uz mirdzumu.

Jaunava

Jaunavas mīl simetriju un kārtību, un viņu vērīgās sirdis pukst un vaigi sārtojas, ieraugot nevainojamu līniju, perfektu apli vai tīri realizētu konceptu. Tāpēc trigometriskas figūras būs viņiem piemērotas.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment