Dvīņi, jūsu veiksme nav tikai apstākļu sakritība!

Dvīņus var saukt par laimīgajiem. Viņiem paveicas gandrīz visās lietās. Viņi bieži savu veiksmi saista ar apstākļu sakritību, lai gan patiesībā viss ir par Fortūnas labvēlību.

Tirdzniecībā viņus pavada veiksme. Ja Dvīņi ir saistīti ar pārdošanu, tad viņiem šajā jomā nav līdzvērtīgu. Viņi zina, kā uzvarēt jebkuru cilvēku un iegūt no viņiem to, ko vēlas.

Dvīņus patronizē Merkurs, kas viņus apveltīja ar daiļrunības dāvanu un elastīgu domāšanas veidu. Tieši šīs īpašības viņu pusē piesaista veiksmi.

Dvīņiem laimējas iegūt noderīgas paziņas. Viņiem patīk sazināties un viņi nekad nav vientuļi. Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvjiem piemīt spēja piesaistīt sev vajadzīgos cilvēkus, taču viņi to dara neapzināti.

Lasi vēl: Vērši ir īsti likteņa mīluļi, bet viss ir atkarīgs no viņu pašu attieksmes!

Viņu draugi un paziņas vienmēr ir gatavi palīdzēt, tāpēc Dvīņi reti paliek vieni ar savām problēmām. Teiciens “nav simts rubļu, bet ir simts draugu” attiecas uz Dvīņiem.

Šīs zvaigžņu zīmes cilvēkiem ārkārtīgi paveicas ar naudu. Viņi vienmēr zina, kur un kā trāpīt džekpotu. Dvīņi reti iztiek bez naudas. Tomēr, ja tas notiks, viņi noteikti atradīs veidu, kā viegli iegūt naudu.

Finanses tās atrod pašas. Zvaigžņu eksperti stāsta, ka Dvīņi var tikt pie naudas pavisam neparastā veidā. Viņi var negaidīti izrādīties bagāti mantinieki vai vienkārši atrast sen aizmirstu krātuvi.

Veiksme viņiem uzsmaida arī mīlestībā. Neskatoties uz Dvīņu vieglprātīgo un mainīgo raksturu , viņi nekad necieš no pretējā dzimuma uzmanības trūkuma.

Viņi prasmīgi manipulē ar savu otro pusīti un zina, ko vēlas no mīlestības attiecībām.

Dvīņiem veicas gandrīz visās lietās! Viņiem ir iespēja iegūt un atcerēties noteiktu informāciju, kas viņiem var būt noderīga vēlāk. Šīs zvaigznājas cilvēki var gūt panākumus nejauši, atrodoties īstajā vietā īstajā laikā.

Lasi vēl: Ja Tu saskaņā ar savu dzimšanas datumu esi Auns, tad tava veiksme slēpjas noteiktos procesos

Viņiem veicas arī karjerā. Savā karjerā Dvīņi vienmēr gūst paaugstinājumus, augstas algas un atzinību no saviem kolēģiem.

Lai sasniegtu savu mērķi, viņi var piekāpties, izrādīt lojalitāti vai, gluži pretēji, parādīt savas kaujinieciskās rakstura īpašības.

Lai iegūtu vēlamo amatu, Dvīņi pielāgosies situācijai, meklēs dažādus karjeras ceļus un galu galā sasniegs savu mērķi. Veiksme mīl tādus cilvēkus kā viņi: drosmīgus, atjautīgus un viltīgus.

Tiem Dvīņiem, kuri neizjūt Fortūnas klātbūtni sev blakus, vajadzētu padomāt par savas rīcības un domu gājiena pareizību.

Dvīņi ir apveltīti ar attīstītu intuīciju, tāpēc no viņu puses būtu muļķīgi tajā neklausīties. Lai palielinātu savu veiksmi, viņiem ir jāparāda rakstura elastība attiecībā pret cilvēkiem.

Galu galā Dvīņu veiksmes noslēpums slēpjas viņu draugos, paziņas un rados, kuri vienmēr nāk palīgā.

Leave a Comment