Dzēra bez uzkodām: publiski kļuvis pieejams video no Laimas Vaikules un Allas Pugačovas uzdzīves

Pēc vairāku interneta lietotāju viedokļa, šajā video Vaikule un Pugačova redzamas reibumā!

Māksliniece nebija pārliecināta, ka viņas labākā draudzene Alla Pugačova apmeklēs viņas pasākumu.

“Alla apsolīja atbraukt uz mana festivāla “Randezvous” atklāšanu un noslēgumu. Vai atbrauks? Grūti teikt”, – atzīmēja Laima. Bet Alla tomēr atbrauca, un senās draudzenes nolēma atzīmēt šo notikumu.

Lasi arī: Andrejs ienīda savu mammu. Viņa bija pārāk veca, puisis no viņas kaunējās – viņam pašam bija tikai 17!

Pēc dažu interneta lietotāju viedokļa, video, kuru savā mikroblogā publicēja Maksims Galkins, Vaikule un Pugačova redzamas reibumā. Patiesībā viņas nemaz to neslēpj. “Nedaudz iedzērām. Bet toties apēdām daudz”, saka Alla. “Nekas tāds! Mēs iedzērām, bet neko neuzkodām!”, iebilda Laima.

“Kad mēs dzeram, mēs neēdam. Sēžam, atpūšamies, apspriežam māksliniekus. Visus lielām. Man ir padoms: kad dzeriet, neēdiet, bet, kad sākat ēst, vairāk nedzeriet!”, rekomendēja Vaikule. Zvaigznes muļķojās kameras priekšā un pat jokoja, ka viņu humors ir zem jostas vietas, bet tas ir modē.

Pārsteidzoši, ka šāda rīcība nelika lietotājiem kritizēt slavenības. Tieši pretēji, komentāros bija daudz emocijzīmju un smieklīgas, bezrūpīgas atsauksmes. Laimu un Allu sauca par brīnišķīgiem huligāniem, “šķiltavām” un foršām tantēm.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām Jūlija otrajā pusē ir jābūt ļoti uzmanīgām

Starp citu uz pašu festivālu Pugačova festivālā ieradās modernā tērpā un sadevusies rokās ar Maksimu Galkinu. Dziedātāja bija uzvilkusi īsus šortus, spilgtu blūzīti, gaišu jaku un gaišas kedas no modes nama Dior. Slavenais pāris ļāva sevi fotografēt, toties atteicās atbildēt uz komentāriem, ignorējot jautājumus. Interneta lietotāji pieņēma, ka Alla Pugačova ir spiesta sekot līdzi tam, ko saka, jo jebkurš viņas vārds tiks publicēts presē. Citi jokoja, ka slavenībām it kā ir problēmas ar dzirdi.

COMMENTS

Leave a Comment