Dziedniece Biruta Fedotova: Kā salikt gadu divās kastēs un atbrīvoties no enerģijām, kas nospiež sirdi

 

Kāpēc svece sprakšķ

“Svarīgi atcerēties, ka enerģija nekur un nekad nepazūd. Tāpēc ir tik būtiski ik pa laikam veikt tā dēvēto attīrīšanos. Līdzīgi kā datoru atbrīvojam no liekās informācijas, lai tas strādātu labāk, tāpat jāsakārto pašam sevi. Gada sākums ir labs laiks, lai ieviestu kārtību un tīrību domās, sakārtotos fiziski, karmiski, garīgi,” uzsver dziedniece.

Vispirms iededzam sveci, apsēžamies un palūkojamies, kā tā deg. Ja sprakšķ, ceļas melni dūmi, kaut kas nav kārtībā. Pirmais darbs – sakārtojam apkārtni. Atveram skapjus un izšķirojam lietas. Atbrīvojamies no mantām, kas nav aiztiktas vairāk nekā trīs gadus – nav vilktas, nav lietotas. Tātad ir nevajadzīgas. To saka priekšā jūsu zemapziņa, prāts akceptē – negribu vilkt šo džemperi. Taču lietas glabā enerģētiku, no kuras jāatbrīvojas. Tātad to visu prom!

Palūkojam, vai logi ir gana tīri, vai var ienākt gaismas enerģija. Kādas ir grīdas, vai nav putekļaini plaukti… Visu sakārtojam, notīrām. Sajūtam, ka jau kļuvis vieglāk, pleci iztaisnojas.

Pēc tam apsēžamies un atkal iededzam sveci, vērojam, kā tā mirguļo. Ja liesma kļūst te garāka, te platāka, nestāv mierīgi, ir vērts ķerties pie vēl viena rituāla.

Lasi arī: 40 vērtīgākie pašmāju produkti, pēc kuriem no jums muks sirdsSli**bas, infekcijas un citas kaites

Kreisā kaste – Visumā!

“Domās paņem divas lielas kastes ar vāku. Noliec vienu kasti kreisajā, otru – labajā pusē, noņem vākus.

Sāc visu izvērtēt, paskatīties uz sevi no malas. Kādi aizvainojumi, sāpes, nebūšanas bijušas pagājušajā gadā, kas nepatika, bija slikts.

Tik daudz paveicu, bet mani nenovērtēja, neieklausījās. Devu daudz, bet viņiem vajag vēl un vēl… Nevajag gaidīt, ka novērtēs, – iemet šo rūgto domu kreisajā kastē. Prom!

Nejutos pieņemts. Man neizdevās. Citi tik uzkrauj man savas bēdas, vajadzības, bet man pat laimīgu dienu nenovēl… Met šīs pārdomas kastē! Tas nekas, ka nelāgo pateicis, izdarījis draugs vai tuvinieks, – visu slikto kastē!

Tā ir enerģija, kas nemainīsies, nekur nezudīs pati no sevis. Visu laiku tikai raksies šajās negācijās, bojājot sev dzīvi. Tā darbojas enerģijas. Tātad liec pagājušo mierā, palaid to – iztēlē iemet kastē,” uzsver dziedniece.

Pēc tam piedod visiem, ar ko nupat negatīvi satikies savās domās. Ja neizdodas piedot ar sirdi, izdari to vismaz ar prātu. Piedošana padara dzīvi vieglāku. “Kad viss nelāgais izvētīts – tas prasa krietnu laiku –, kaste ir pilna. Uzliec cieši virsū vāku un aizmet Visumā. Kaste ar joni aizlido prom!

Pēc tam ķeries pie kastes, kas labajā pusē. Paņem to labāko, patīkamāko, kas noticis, un liec grozā. Atceries pozitīvās emocijas, prieku, labos darbus, smieklus.

Saticība ģimenē – viss ir nokārtojies! Esmu laimīgs dzīvot. Veiksme darbā. Dievs atdevis veselību. Es vēlos ilgi dzīvot. Manas šūnas atjaunojas, ķermenis ir vesels, novecošanas process apstājas. To visu guldi grozā.

Vēl ieliec tur svētību – lai svētīti visi cilvēki, kas man līdzās, lai svētīta Latvija, lai tai vienmēr gaišas debesis. Kastē lai ielikti arī novēlējumi – saviem mīļajiem, tuvajiem, lai katram dzīvē notiek kas gaišs.

Lasi arī: 40 vērtīgākie pašmāju produkti, pēc kuriem no jums muks sirdsSli**bas, infekcijas un citas kaites

Kad kaste pilna, arī šai uzliec vāku. Bet tad gan izpušķo, cik vien skaisti proti! Izgrezno kā īstu dāvanu. Noliec istabas stūrī kā telpas rotu. Kaste ar labajām domām stāvēs tur visu laiku, un enerģija darbosies,” – tā dziedniece.

Biruta Fedotova ikvienam novēl, lai šajā gadā labās kastes saturs dubultojas.

 

logo-36

Leave a Comment