Dziedniece padālījās: šie vārdi-slēdzenes, kas “aizslēdz” ceļu uz laimi

5. “Nabaga”. Žēlot sevi ir normāli, taču bioenerģētikas speciālisti iesaka to darīt pozitīvā veidā, neizsakot negatīvas frāzes. Vārda “nabaga” izrunāšana noved pie nabadzības un bloķē ceļu uz laimi.

6. “Es neesmu vajadzīgs.” Šis vārdu slēdzene atņem prieku un neļauj attīstīties. Tā sakot, cilvēks nolemj sevi vientulībai un rada ap sevi sienu, kas neļauj sazināties, iepazīt vienam otru un izveidot personīgo dzīvi.

7. “Nē.” Vienkāršākais un visparastākais vārds patiesībā ir daudzu problēmu avots. Sakot sev: “Nē”, cilvēkam tiek liegtas daudzas iespējas, jo Visums šo vēstījumu uztver kā ceļu aizvēršanu. Formulējot domas, šo vārdu vajadzētu lietot pēc iespējas mazāk, lai izslēgtu turpmākās nepatikšanas. Tas ir par vēlmi un attīstību. Cilvēkiem, kuri cenšas manipulēt ar citiem, var un vajag atbildēt: “Nē” .

Lasi arī: 4 laimes sastāvdaļas: kas jums nepieciešams, lai justos laimīgs

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji uzvedas ģimenes dzīvē

8. “Problēma”. Šis vārds ir problemātisks. Vārds-slēdzene vienu pēc otras pievelk nepatikšanas, tāpēc nevar teikt. To vajadzētu aizstāt ar pozitīvu frāzi, piemēram: “Tās ir īslaicīgas grūtības, kuras es pārvarēšu . ”

9. “Bezcerīgs”. Šis vārds burtiski iedveš bezcerību, un, lai dzīvē neiesaistītu vēl vairāk nepatikšanas, labāk no tā atteikties. Sakot vārdu bloķēšana, jūs varat viegli izsvītrot visu, kas noveda pie pārtikušas dzīves.

10. “Nekad.” Šis vārds runā pats par sevi. Viņa izruna noved strupceļā. Tiem, kas nevēlas nonākt nožēlojamā situācijā, labāk to neteikt ne skaļi, ne sev.

Katrs vārds ir ierocis, un tas ir jāizmanto saprātīgi. Ir daudz vārdu, kas noved pie panākumiem, un tie ir jāiekļauj savā vārdu krājumā pēc iespējas biežāk. Paroles vārdi palīdzēs sasniegt jebkuru mērķi un pārvarēt šķēršļus ceļā uz personīgo laimi un labklājību.

Leave a Comment