Dzimšanas brīža horoskops. Pat minūtes maina raksturu un nākotni!

Vai mēs visi precīzi zinām, cikos piedzimām? Droši vien daudzi atbildēs noliedzoši – kurš tad varēja domāt, ka tas noderēs!

Taču stunda, kurā esam dzimuši, atstāj milzīgu ietekmi uz mūsu raksturu, centieniem un pat izskatu.

Dzimšanas laiks no 1:00 līdz 3:00

Jūsu labās īpašības: jūsu fotogrāfija noteikti atradās uz skolas goda dēļa, bet par augstskolas laikiem, visticamāk, atgādina sarkanais diploms. Jebkurā gadījumā – skolotāji un pasniedzēji nekad neaizmirsīs tādu skolēnu un studentu kā jūs.

Pat vecumā jūs izskatīsieties jaunāks par saviem gadiem un centīsieties sev apkārt pulcēt jaunus un aktīvus cilvēkus. Ar jebkuru cilvēku jūs varēsiet vienoties praktiski par visu bez skandāla.

Jūsu trūkumi: zināms īgnums.

Kā gūt panākumus: galvenā recepte – skatieties uz lietām vienkāršāk un jautrāk. Tas ne tikai ļaus pašapliecināties lietišķajā sfērā, bet arī palīdzēs izveidot kontaktu ar otro pusīti un bērniem.

Dzimšanas laiks no 3:00 līdz 5:00

Jūsu labās īpašības: jūs esat īsts darbarūķis, un ar to viss ir pateikts. Visticamāk, jūs sākāt piestrādāt jau vidusskolas vecākajās klasēs vai mācoties augstskolā, kad vairākums vienaudžu diņģēja kabatas naudu no vecākiem.

Jums ir satriecoša mākslinieciskā gaume – jūs varat nezināt, kas ir fenšui un neko nesaprast jaunākajās dizaina modes tendencēs, taču jūsu mājoklī vienmēr būs jūtams zināms stils. Nav izslēgts, ka daudzus interjera priekšmetus jūs esat izgatavojis paša rokām.

Jūsu trūkumi: nepiekāpība, augstprātība

Kā gūt panākumus: jums vairāk nekā visiem citiem nepieciešams mācīties. Otrā un trešā augstskolas izglītība sniegs jums vēl lielāku pārliecību par saviem spēkiem un palīdzēs īstenot pašas fantastiskākās ieceres.

Dzimšanas laiks no 5:00 līdz 7:00

Jūsu labās īpašības: jūs esat kompānijas dvēsele. Ar jūsu parādīšanos telpā kļūst ievērojami gaišāk, pašas par sevi atrisinās sarežģītas problēmas. Jums vienmēr kabatā ir atbilde uz jebkuru jautājumu un noderīgs padoms.

Jūsu trūkumi: pārmērīga neatkarība un taisnvirziena domāšana.

Kā gūt panākumus: nekādā gadījumā nenoraidiet apkārtējo vēlmi jūs atbalstīt un palīdzēt. Biežāk ieklausieties draugu padomos.

Dzimšanas laiks no 7:00 līdz 9:00

Jūsu labās īpašības: jūs parasti esat domīgs, pieticīgs, mazrunīgs un jums ļoti nepatīk burzma. Jūsu rakstura atslēgvārds – dziļums. Daļēji tāpēc jums grūtāk nekā pārējiem atrast sev gan piemērotu profesiju, gan otru pusīti.

Jūsu sliktās īpašības: gausums un noslēgtība.

Kā gūt panākumus: par visas dzīves nodarbi var pāraugt aizraušanās ar mistiku un meditāciju – šajā jomā jūs noteikti atradīsiet piepildījumu dvēselei un gūsiet lielus panākumus. Jums derēs jebkuras profesijas, kuras prasa fantāzijas izpausmi.

Dzimšanas laiks no 9:00 līdz 11:00

Jūsu labās īpašības: jūs esat komandas cilvēks. Labu un patīkamu cilvēku kompānijā jūs izrādāt savas labākās īpašības: labestību, atsaucību. Jūs esat gatavi vienmēr būt kopā ar draugiem un kolēģiem, nekad nepaliekot vienatnē.

Draudzība jums ir svēta lieta. Jūs stingri ievērojat visus rakstītos un nerakstītos likumus, kas pieņemti šaurā lokā, un nekavējoties saucat pie kārtības pārkāpējus.

Jūsu trūkumi: lētticība, bailes no vientulības.

Kā gūt panākumus: izvēlieties profesiju, kurā darbs norit saliedētā kolektīvā, piemēram, karavīrs, ugunsdzēsējs, glābējs. Darbs vienatnē – tas nav jums.

Dzimšanas laiks no 11:00 līdz 13:00

Jūsu labās īpašības: mērķtiecīgāku cilvēku par jums neatrast visā baltajā pasaulē. Minētajā laika intervālā dzimuši cilvēki parasti kļūst par vadošiem darbiniekiem, kas adekvāti pilda augstāk stāvošās priekšniecības rīkojumus un neļauj atslābt pakļautajiem.

Jūsu trūkumi: nosliece mājās ieviest darba atmosfēru.

Kā gūt panākumus: jums viss izdosies, ja notiekošo uztversiet ar humoru. Tas ir obligāts priekšnosacījums laimīgai pastāvēšanai. Tāpēc smaidiet!

Dzimšanas laiks no 13:00 līdz 15:00

Jūsu labās īpašības: jūs varat sasniegt neticamas virsotnes un gāzt kalnus, ja tas, ar ko nodarbojaties, izraisa patiesu interesi. Ja tas tā nav, nekāds spēks jūs nepiespiedīs ķerties pie lietas.

Jūsu trūkumi: nepietiekama pašdisciplīna.

Kā gūt panākumus: vairāk palīdziet cilvēkiem. Cēlsirdīgi darbi un gaišas domas dāvās pārliecību par rītdienu, pateicoties kurai jums būs vieglāk sasniegt panākumus.

Dzimšanas laiks no 15:00 līdz 17:00

Jūsu labās īpašības: jums piemīt spēja acumirklī atrast izeju no sarežģītas situācijas. Tieši tāpēc, rodoties jebkurai problēmai, visi skati automātiski tiek vērsti uz jums kā pie brīnumnūjiņas. Jums piemīt īpašs iekšējs spēks, un tas palīdz atrisināt daudzus jautājumus. Turklāt jūs esat apveltīts ar īpašu šarmu un nenoliedzamu seksualitāti.

Lasi vēl: Kas ir ĪSTA ELLE katras Zodiaka zīmes pārstāvim

Jūsu trūkumi: paviršība un nolaidība.

Kā gūt panākumus: iemācieties noteikt apkārtējo vājās puses. Protams, nāksies pielikt pūles. Taču centieni atmaksājas – ar šādām zināšanām panākumi ir garantēti.

Dzimšanas laiks no 17:00 līdz 19:00

Jūsu labās īpašības: jūs esat ļoti romantisks. Droši vien rakstāt dzeju, gleznojat vai spēlējat kādu mūzikas instrumentu. Jūs apburat apkārtējos ar savu garīgumu un liekat viņiem jūs neviļus iemīlēt.

Jūsu trūkumi: neprasme izrādīt stingrību pat ārkārtīgi saspīlētās situācijās.

Kā gūt panākumus: ņemt par sabiedroto neatlaidību un iet uz priekšu, neraugoties ne uz ko. Neiestājāties augstskolā ar pirmo reizi? Nekrītiet izmisumā, ar otro mēģinājumu jums viss izdosies. Mīļotais vīrietis nepievērš jums pienācīgu uzmanību? Pielieciet pūles, lai panāktu savu, un pēc zināma laika viņš ar interesi palūkosies uz jums.

Dzimšanas laiks no 19:00 līdz 21:00

Jūsu labās īpašības: Vese***a – atslēgvārds jūsu dzīvē. Droši vien jūs aizraujaties ar diētām un veselīgu ēšanu, ievērojiet režīmu un nekad nepārkāpjat vienreiz noteiktos noteikumus. Jūs vienmēr esat savaldīgs un aktīvs, uz jums var paļauties.

Jūsu trūkumi: jums ir nosliece uz pārspīlēšanu it visā, ar ko nodarbojaties.

Kā gūt panākumus: visā pieturēties pie zelta vidusceļa.

Dzimšanas laiks no 21:00 līdz 23:00

Jūsu labās īpašības: jūs dievināt mīlestību, jautrību un piedzīvojumus; jums nepatīk blāva ikdienas un rutīnas darbs. Jūs izvēlaties dzīvot ar garšu, bezgalīgi mainot baudas gūšanas veidus. Saskarsme ar jums ir viegla, jūs nekad neapgrūtiniet cilvēkus ar savām problēmām, tāpēc visur esat gaidīts viesis.

Jūsu trūkumi: vieglprātība un pļāpīgums.

Kā gūt panākumus: jums nepieciešams meklēt darbu, kura mērķis ir sniegt cilvēkiem iepriecinājumu.

Dzimšanas laiks no 23:00 līdz 1:00

Jūsu labās īpašības: jūs esat teicams psihologs, turklāt jums piemīt maģiska vara pār cilvēkiem. Ģimene jums ir vissvarīgākais dzīvē.

Jūsu trūkumi: neprasme klausīties citos, autoritārisms.

Kā gūt panākumus: diemžēl veiksme nav jūsu gadījums. Neko dzīvē jūs neiegūstat vienkārši tāpat. Lai sasniegtu izvirzītos mērķus, jums ir jāstrādā par diviem, sviedriem vaigā. Tikai tā iespējams panākt materiālo labklājību un dvēseles līdzsvaru. Sēdēt bez darba jūs nedrīkstat. Pat brīvdienām un atvaļinājumiem jābūt neilgiem.

Avots: mirror-venus.ru

Leave a Comment