Dzimšanas dienas kūka Frozen princeses izskatā izvērtās par labu joku

Kad ģimene pasūtīja torti ar meitiņas mīļāko princesi uz tās, tad viņi bija iedomājušies, ka tā būs kā “odziņa” pašām dzimšanas dienas svinībām.

Princese Elsas ir tēls no multfilmas “Ledus sirds”, ar gariem zeltainiem matiem un lielām zilām acīm. Kaut ko tādu arī ģimene vēlējās saņemt, bet tā vietā viņi saņēma vecāku un šķietami piedauzīgāku princeses Elsas veidojumu.

Internetā šī kūka ir kļuvusi slavena, jo īpašnieki ievietoja foto ar to, kā vajadzēja izskatīties kūkai un kāda tā atceļoja uz viesībām. Kūkas cepējs nekur nav minēts, tāpēc atliek tikai pašiem minēt, kur varētu pasūtīt šādu princeses Elsas vecāku un vulgārāku līdzinieci.

frozen

Princese ir novecojusi par vismaz dekādi vai divām, tās iedegums ir mākslīgāks nekā viņas sniegpārslas matos un katra acs ar iespaidīgo kosmētiku, ir aizslīdējusi katra uz savu pusi.

Drūmākais ir tas, ka kāds patiesi pavadīja vairākas stundas, lai radītu šo mākslas darbu. Atliek vienīgi cerēt, ka kūka garšoja labāk, nekā izskatījās un, ka bērni nebija sīkumaini.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment