No kā tu baidies? Šis tests palīdzēs tev atpazīt tavas bailes.

Ikvienam ir savas bailes un fobijas. Mēs visi baidāmies, un tas nav nekas dīvains.

Daudzi cilvēki, līdz tie nonāk saskarē ar vislielākajām bailēm, var pat to neapzināties. Bieži mēs arī slēpjam no sevis, ka mēs jūtam bailes. Mēs apspiežam tās, līdz tās nonāk zemapziņā.

Vēlies uzzināt, kas ir tavas lielākās slēptās bailes?

Paskaties uz šo attēlu. To izveidoja krievu mākslinieks Vladimirs Kušs.

Pirmais acu skatiens uz šo attēlu parādīs, no kā tu visvairāk baidies pasaulē. Atceries, lai nesāktu analizēt, neskaties uz to pārāk ilgi.

Pirmo tu pamanīji ābolu

Tu visvairāk baidies no Nā*es. Nā*es vīzija tevi biedē. Mēs visi jūtam bailes, bet šīs bailes tevi paralizē.

Tu baidies, ka tu zaudēsi visus savus mīļotos. Tev bieži ir murgi ar nāvi vadošajā lomā. Nebaidies no neizbēgamā. Kā viens gudrais teica, tas, ka viņš piedzimis, noteikti mirs, un tas, kas mirst, atkal atdzimis. Tāpat kā daba, augi un cilvēki…

LASI ARĪ: Retrograda Saturns un Plutons Mežāzī: kā izvēlēties pareizo ceļu!

Pirmo tu pamanīji tauriņu

Nodevība ir tavas vislielākās bailes. Tu baidies, ka tu tiksi maldināts. Šī bailes neļauj tev normāli darboties un veidot attiecības ar citiem cilvēkiem. Tu nevari uzticēties un baidies, ka viss ap tevi mainīsies. Tu, iespējams, jau esi pieredzējis nodevību, un tu ar to nevari tikst galā. Tavas bažas var radīt arī bērna traumas.

Nebīsties no tā, daudzējādā ziņā tās ir tavas cerības, kas nostrādā tādā veidā, katrs cilvēks darbojas saskaņā ar savu sirdsapziņu, saskaņā ar karmu. Ja tas tevi aizskar, mēģini pieņemt to un novērsties, nededzini savu enerģiju, veidojot pilis gaisā.

Pirmo tu pamanīji nazi

Tu baidies no slimībām un Nā*es. Tu baidies no novecošanas procesa un nenovēršamā laika gaitā. Tu nevari pieņemt to, ka laika gaitā tava Vese***a pasliktināsies. Tavas vislielākās bailes ir nāvīga Sli**ba un ar to saistītās sāpes un bezpalīdzība.

Tev nevajadzētu domāt par to, doma ir būtiska. Domā labāk par kaut ko patīkamu. Un, ja tu novēro savu veselību, uzturu, domas, tad daudzos aspektos to var novērst.

Pirmo tu pamanīji kāpuru

Tu ļoti baidies no pārdabiskām parādībām. Tu jūti spēcīgas bailes no spokiem. Tu tici dēmoniem, lāstiem, ļaunajai acij un bieži tam piemīt nepatīkami notikumi, piemēram, slikta pašsajūta. Tevi ir viegli nobiedēt. Tu esi ļoti lētticīga persona.

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment