Edijs Vītoliņš – Par heroīnu, cietumu un dzīvi skaidrā; Ļoti atklāta video intervija ar Ediju

Ar tik smagu narkotisko atkarību cilvēki dzīvi bieži vien beidz pāragri, lai cik veci būtu. Pirmo reizi narkotikas, tobrīd amfetamīnu, Edijs Vītoliņš pamēģināja 14 gadu vecumā, bet no pilngadības jau ne rītu nevarēja sākt bez narkotiku devas, kas ar laiku kļuva stiprākas un tika uzņemtas lielākās devās.

Šis ir retais stāsts, kad jaunietim izdevies izkļūt no milzīgās atkarības. Iespējams, jūs būsit dzirdējuši vai redzējuši skaudru dokumentālo filmu “Caur adatu”, kur par spēcīgo narkotisko atkarību jauns puisis, kurš pārvilka strīpu sportista karjerai narkomānijas dēļ (filma šobrīd ir brīvi pieejama – to vari noskatīties ŠEIT ).

Lasi arī: Dusmīga māte atrod narkotikas meitas istabā; meitas atbilde bija negaidīta!

Ne aprakstāmas nav tās alkainās, it kā nozombētās acis, kas skatās uz šļirci, kuru tūlīt tūlīt varēs iedurt un ieslīgt citā pasaulē… Puisis ar šīm acīm ir Edijs Vītoliņš (28). Šobrīd viņš izskatās kā diena pret nakti ar šo it kā pagātnes svešinieku. Kā viņam klājas šobrīd, kad viņa jaunās dzīves skaitītājs rāda: Ir pagājuši gandrīz 5 gadi  kopš viņš nelieto narkotikas un alkoholu?

Šķir otru lapu, lai noskatītos intervijas VIDEO

Leave a Comment