Eiropa ikdienā mūs aizsargā, bet mēs ne vienmēr to pamanām

Izdevīgi viesabonēšanas nosacījumi, mobilais internets visā Eiropā, 14 dienas, lai apdomātos par internetveikalā iegādātām precēm, labāk aizsargāti personas dati, pasažieru tiesības visos ceļošanas veidos… Eiropas dienā un pirms Eiropas Parlamenta vēlēšanām Eiropas Parērētāju informēšanas centrs Latvijā (turpmāk – ECC Latvia) publicē īsu video par to, kas, pateicoties Eiropas Savienībai, mainījies eiropiešu ikdienā.

Noskaties mūsu video “Eiropa mūs ikdienā aizsargā”

“Eiropa? Kāds man no tā labums?”

Bieži Eiropa ir tiek negatīvi aprunāta, pārprasta, sevišķi tas novērojams pēdējo gadu politiskajās debatēs, tāpēc ECC Latvia piedāvā noskatīties video, lai uzzinātu, ko Eiropa nozīmē mūsu ikdienā. “Mēs esam pateicīgi strādāt jomā, kas mūs visus ietekmē, kur Eiropas Savienība aizsargā 500 miljonu patērētāju intereses. Tuvojoties Eiropas Parlamenta vēlēšanām, ir svarīgi, lai iedzīvotāji izprot priekšrocības, ko devis Eiropas vienotais tirgus, kas izdarīts, lai uzlabotu ikviena Eiropas iedzīvotāja ikdienas dzīvi”, saka ECC Latvia direktore Aija Gulbe.

Video ir pieejams franču, vācu un angļu valodās un, pateicoties Eiropas Patērētāju centru tīklam (ECC-Net), tiks publicēts visās Eiropas Savienības dalībvalstīs, kā arī Islandē un Norvēģijā, Eiropas dienā 9. maijā. “Mūsu Patērētāju centru tīklu līdzfinansē Eiropas Komisija, kas ir labs piemērs tam kā tiek nodrošināta iedzīvotāju interešu aizsardzība Eiropas Savienībā” noslēdz Aija Gulbe.

Vairāk informācijas par patērētāju tiesībām Eiropas Savienībā uzzini: www.ecclatvia.lv

PAR ECC-NET

Eiropas Patērētāju informēšanas centrs Latvijā (ECC Latvia) ir Eiropas Patērētāju centru tīkla (ECC-Net) dalībnieks. ECC-Net nodrošina patērētājus ar informāciju par viņu tiesībām un pienākumiem pārrobežu pirkumos un palīdz rast risinājumus patērētājiem pārrobežu strīdos ar komersantiem. Tīklu veido Eiropas patērētāju informēšanas centri katrā Eiropas Savienības dalībvalstī kā arī Norvēģijā un Islandē.

Leave a Comment