Horo***ps 13. maijam – laiks doties jaunā virzienā!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 13. maijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Tas ir ideāls laiks naudas plānošanai, biznesa līgumu noslēgšanai un finanšu līgumu parakstīšanai. Ja jūs varēsiet izveidot skaidru rīcības plānu un stingri ievērot to, jūs varat paļauties uz jūsu priekšnieku un senioru palīdzību un atbalstu, kā arī par būtisku progresu jūsu iecerētā mērķa sasniegšanā.

LASI ARĪ: Kā pārtraukt mīlēt to, kurš tevi nemīl!

Vērsis

Pakalpojumusfērā jūs gaida kontakti ar interesantiem nestandarta cilvēkiem. Sazinoties ar viņiem, jūs negaidīti atklāsiet jaunus ienākumu avotus, par kuriem jums nekad nav bijušas aizdomas. Vadītāji varēs atrast pareizo ceļu no apstrīdētās situācijas. Tavs uzdevums ir saskaņot attiecības jebkura kolektīva ietvaros, ko savieno tikai vienas intereses.

Dvīņi

Domstarpības ar savu mīļoto cilvēku ir iespējamas vieglprātības, iecietības trūkuma un vēlmju dēļ. Esiet uzmanīgs ar citiem un nedodiet iemeslu baumām un tenkām.

Vēzis

Planētu ietekmē Vēzis var just spēcīgu vēlēšanos pēc pilnīgas emocionālas saplūšanas ar izvēlēto. Pilnībā izjūtot augstas jūtas, nemēģiniet iekrist psiholoģiskajā atkarībā no jūsu mīļotā.

LASI ARĪ: 8 veidi, kā attīrīties no citu cilvēku negatīva

Lauva

Šī diena pārbaudīs Lauvas spēku, pārbaudīs viņu profesionālās īpašības, gribas spēku un psiholoģisko stabilitāti. Finanšu izdevumi noteikti būs nepamatoti. Jums būs jāpaļaujas tikai uz sevi, jo citi nevarēs jums palīdzēt. Esiet uzmanīgi ar zālēm.

Jaunava

Daudzas Jaunavas vēlas atpūsties un relaksēties. Neplānojiet lieliskus sasniegumus mājās vai dienestā šodien, jo samazinās jūsu spējas strādāt. Pavadiet vairāk laika, gatavojoties gaidāmajiem lielajiem projektiem. Pavadiet tukšu dienu vai tīrīšanas pasākumos.

Svari

Jums ir lieliska atmiņa, un jūs varat izceltes finansēšanā vai likumos. Jums nevajadzētu strīdēties ar partneriem, no kuriem jūs esat atkarīgi. Izvairieties no iespējamās konfrontācijas, it īpaši no rīta.

LASI ARĪ: Jaunās dvēseles un viņu loma veco dvēseļu dzīvē!

Skorpions

Daudzi Skorpioni piedzīvos sabrukumu, pasliktinās imunitāte. Vēl viens vīrusu un baktēriju uzbrukums var pārnest tos uz Slim**cas režīmu. Lai izvairītos no imunitātes vājināšanās, ieteicams veikt C vitamīna šoka devu un īstenot preventīvus pasākumus. Noderīgas pēcapstrādes procedūras.

Strēlnieks

Šodien šīs zīmes cienītāji, visticamāk, neuzdrošinās izteikt savas jūtas, dodot priekšroku atstāt visu, kā tas ir. Vismaz jums ir jābūt atsaucīgam, lai jūsu partneris varētu sajust siltumu, kas rodas no karstā un uzticīgā Strēlnieka sirds.

Mežāzis

Šī diena palielinās konservatīvās tendences. Meklējiet jaunus veidus un koncepcijas, tie dod priekšroku pierādītajam mērķim praksē. Viņu kredo ir „pacietība un neliela piepūle”. Šobrīd jūsu kredo būs pilnībā pamatots. Šī neatlaidība un smags darbs ļaus jums sasniegt augstus rezultātus.

LASI ARĪ: 4 pārsteidzoši iemesli, kādēļ otrā laulība varētu būt laimīgāka

Ūdensvīrs

Sarežģītas attiecības var rasties starp vecākiem un bēriem, kas jau ir pieauguši, bet nebūs iemesla nopietni konfrontēt. Ir jāsaprot, ka bērniem ir tiesības uz pašnoteikšanos. Ļaujiet viņiem veikt neatkarīgu soli. Laika gaitā jaunais Ūdensvīrs iegūs pieredzi ģimenes dzīvē, un viss darbosies.

Zivis

Jums nebūs pielūdzēju trūkuma, bet liels skaits romānu sniegs jums daudz nepatikšanas un mokas. Dažas Zivis, baidoties vēlreiz būt vīlušās, vairs nevēlēsies riskēt. Jūs varat veltīt šo dienu rokdarbiem, radošumam. Ieteicams mierīgs un vientuļš dzīvesveids.

avots: vedmochka

Leave a Comment