Eksperti iesaka šos naudas talismanu atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei. Naudas trūkums nekad vairs nebūs problēma.

Zvaigžņu gaisa zīmēm (Svari, Ūdensvīrs, Dvīņi) noderēs kristāla vai stikla talismans. Forma, kas vislabāk palīdzēs piesaistīt finansiālu veiksmi gaisa zīmēm, ir piramīdas vai konusa formas. Neliela stikla piramīda, kas novietota istabas centrā mājās, piesaistīs pozitīvu enerģiju, un jūsu budžets netiks izsmelts. Sievietēm kā talismani ir piemērotas rotaslietas, kas apvieno iepriekš minētās īpašības. Tie ir jāvalkā uz tām ķermeņa daļām, kas atrodas ārkārtīgi tālu no zemes, piemēram, uz kakla vai ausu ļipiņām.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Ūdens stihijas pārstāvji (Vēzis, Skorpions, Zivis) nesīs veiksmi ar priekšmetiem, kas tematiski saistīti ar ūdeni, izgatavoti no sudraba. Dāmām peļņas pieplūdumu dos ķēdīte vai rokassprādze ar kulonu zivs vai nāras formā, bet vīriešiem – apsudrabots cigarešu maciņš ar jūras rakstu vai atslēgu piekariņš enkurs. Šādi talismani nav obligāti jābūt līdzi katru dienu: pie tiem vajadzētu ķerties sev nelabvēlīgā laikā vai brīdī, kad grasāties parakstīt svarīgu līgumu. Akvārijs ar eksotiskām zivīm, īpaši zelta, būs lielisks talismans, kas ne tikai palīdzēs palielināt finanses, bet arī dekorēs interjeru.

Naudas talismans palīdzēs pārvarēt grūtības un gūt panākumus.

Leave a Comment