Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Pāvels Globa labāk nekā jebkurš cits zina, kāpēc ir svarīgi izprast zvaigžņu un planētu noskaņojumu. Katra no mums dzīve lielā mērā ir atkarīga no kosmosa objektu stāvokļa. Šonedēļ eksperts palīdzēs kļūt veiksmīgākiem.

Zvaigžņu un planētu enerģija nebūs pozitīva visiem un ne vienmēr. Prognozes padomi palīdzēs noturēties virs ūdens jebkurā dzīves jomā. Šī nedēļa var būt spēcīgs pozitīvas emocijas avots daudziem no mums, īpaši pēc 15. datuma, kad Merkurs pārstāj kustēties atpakaļ. Tagad ir ļoti svarīgi būt gatavam krasām pārmaiņām un nebaidīties no garastāvokļa svārstībām.

Auns

Tagad dominēs monetārā enerģija. Aunam ir jāvelta savi spēki, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli. Iespējams, jums jādomā par jauna mājokļa meklēšanu, par jaunu partneru, draugu un papildu ienākumu avotu atrašanu. Nedēļas beigās nepieciešamības gadījumā varēsi doties komandējumos. Tagad mīlas lietās ir balta svītra. Aunam ir visas iespējas atrast jaunu mīlestību un stiprināt attiecības.

Vērsis

Nav nepieciešams pārāk daudz koncentrēt savu uzmanību uz vienu lietu. Vērsim tagad ir svarīgi pievērst uzmanību visam un pamazām. Ceļš uz panākumiem Vērsim var būt ērkšķains, taču tas ir labi, jo problēmas viņiem iemācīs ko jaunu. Tagad ir vērts parādīt sevi citiem tikai no labākās puses. Šī būs izvēles nedēļa – būs jāizlemj, kurā virzienā virzīties tālāk.

Lasi arī: Tavs veiksmes un bagātības piesaistītājs pusdārgakmenis saskaņā ar tavu zvaigznāju

Lasi arī: Starojošā Andžela Pērla pastāstīja, kāds rudens sākums būs visiem zvaigznāju pārstāvjiem

Dvīņi

Dvīņiem būs nepieciešama veiksme, taču ne tik daudz kā parasti. Tagad visas viņu problēmas var atrisināt, uzlabojot enerģētiku mājās un stiprinot savu biolauku. Jūs varat sakopt, pārkārtot mēbeles, iegādāties kaut ko jaunu, lai radītu komfortu. Pāvels Globa iesaka ievērot savus principus. Mīlestībā var rasties nopietnas pārmaiņas. Tagad nav nepieciešams no Visuma prasīt pārāk daudz.

Vēzis

Vēžiem šobrīd svarīgākais ir skaistums un veselība. Viņu stiprā puse ir harizma, pievilcība un līdera spējas. Tas viss viņiem pirmām kārtām būs nepieciešams laika posmā no 11. līdz 17. septembrim. Visticamāk, Vēži kļūs par populārākajiem cilvēkiem jebkurā komandā. Pretējais dzimums būs traks par viņiem, bet līdz ar to nāks jauni pienākumi, jaunas problēmas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment