Zvaigžņu zīmes pēc Mēness kalendāra: medaļas otra puse, kas atklāj jūsu emocionālo pasauli

Cilvēka spējas, panākumus, veselību un likteni lielā mērā nosaka Mēness stāvoklis kādā no zvaigznājiem viņa dzimšanas brīdī. Zinot savu Mēness zvaigžņu zīmi, jūs varat noteikt savus slēptos talantus un saprast, kurās dzīves jomās jūs varat sasniegt vislielākos panākumus.

Piederību vienai no divpadsmit Zvaigžņu zīmēm tradicionāli nosaka saules atrašanās vieta zvaigžņu jostas sektoros. Piedzimstot, katrs mazulis saņem savu “saules zīmi”, kas var daudz pateikt par viņa individuālajām īpašībām. Saules stāvoklis cilvēka dzimšanas brīdī ietekmē viņa apziņas, gribas sfēru, nosaka spilgtākās rakstura iezīmes un uzvedības īpašības.

Papildus Saules Zvaigžņu zīmei cilvēks ir apveltīts ar Mēness zīmi, un zvaogžņu eksperti to uzskata par nozīmīgāko. Ja Saule gada laikā izbrauc cauri visiem divpadsmit zvaigznājiem, tad Mēnesim katru no tiem izdodas apmeklēt mēneša laikā. Mēness zvaigžņu zīmi nosaka nakts spīdekļa atrašanās vieta debesu kartē cilvēka dzimšanas dienā. Tādējādi saskaņā ar savu Saules zīmi jūs varat būt Skorpions, bet pēc Mēness kalendāra jūs varat būt Lauva. Tāpēc daudzi cilvēki, izlasot Saules Zvaigžņu zīmju individuālo īpašību aprakstu, bieži nevar atrast sev raksturīgās iezīmes. Parasti raksturlielumi visvairāk atbilst tiem, kuru Mēness un Saules zīmes sakrīt.

Zvaigžņu zīme saskaņā ar Mēness kalendāru nosaka zemapziņas zonu cilvēkā: intuīciju, emocionālo fonu, dabiskās tieksmes un vaļaspriekus, instinktus. Mēness ietekmē ķermeņa uzbūvi un tā ievainojamības, izraisot noslieci uz hroniskām slimībām. Jāņem vērā, ka katru gadu mainās nakts gaismekļa uzturēšanās laiks zvaigznājos, tāpēc Mēness zīme tiek aprēķināta individuāli, ņemot vērā dzimšanas dienu, mēnesi, gadu un vietu.

Katrai Mēness zvaigžņu zīmei ir īpašību kopums, kas izpaužas tās nesējos.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Zvaigžņu zīmju raksturojums pēc Mēness kalendāra

Auniem raksturīga paaugstināta aktivitāte, entuziasms un dzīves mīlestība. Spēj viegli sasniegt vēlamo. Viņi gūst lielus panākumus organizatoriskajās un vadības darbībās. Trūkumi: grūtības uztvert citu cilvēku jūtas un gatavība censties sasniegt savu mērķi.

Vērša Mēness zīme nodrošina tās nesējam noturību, tieksmi pēc materiālās un garīgās stabilitātes un augstu koncentrēšanās spēju. Vērsis sasniedz virsotnes finanšu jomā. Negatīvās īpašības: spītība un fiksācija savā darbības jomā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment