Eksperti iesaka šos naudas talismanu atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei. Naudas trūkums nekad vairs nebūs problēma.

Zvaigžņu zīme būtiski ietekmē cilvēka panākumus dažādās dzīves jomās, arī materiālo labklājību. Atbilstoši Zvaigžņu zīmei izvēlēts naudas talismans piesaistīs īpašniekam finansiālus panākumus, nodrošinās karjeras izaugsmi un stabilu maciņa pildīšanu.

Uguns stihijas pārstāvjiem (Auns, Lauva, Strēlnieks) finansiālu labklājību nodrošinās metāla talismani. Metāls tiek rūdīts liesmā, pilnveidots augstas temperatūras ietekmē, tāpēc tas dos abpusēju labvēlīgu efektu ugunīgajām Zvaigžņu zīmēm. Kā talismans var darboties veca monēta, gredzens, kulons vai kāds apģērba gabals, piemēram, metāla poga. Vislielāko enerģijas pieplūdumu nodrošinās izstrādājumi no dārgmetāliem: zelta, platīna, sudraba. Lielus finansiālos panākumus nodrošinās talismans ar tavas zvaigžņu zīmes tēlu. Monēta jāieliek makā, bet ne kopā ar naudu, bet tukšā nodalījumā. Gredzens finansiālas veiksmes piesaistīšanai tiek nēsāts uz kreisās rokas vidējā pirksta.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Zemes stihijas zvaigžņu zīmes (Mežāzis, Vērsis, Jaunava) saņems naudas pieplūdumu no pusdārgakmeņiem: karneola un rodonīta. To var inkrustēt rāmī un nēsāt kā dekoru, bet vienmēr uz kakla. Piekarināts ar sarkanu pavedienu, šis talismans ļoti palīdzēs arī naudas lietās, bet diegam jābūt vilnas, dabiskas izcelsmes. Ciets akmens, kas neietilpst rotaslietā, nav visu laiku jānēsā līdzi. Stabilam peļņas pieaugumam tas jānovieto vietā, kur glabājas jūsu ģimenes uzkrājumi. Taču svarīgos brīžos, piemēram, dodoties slēgt darījumu, ņemt kredītu vai veikt darījumus ar nekustamo īpašumu, līdzi jābūt talismanam. Ievietojiet akmeni kabatā un pieskarieties tam, kad jums nepieciešama palīdzība, un finansiālā veiksme jūs nepametīs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment