Ekstrasensa un zīlnieka Aleksandra Kinžinova padoms: Kā pievilināt laimi dzīvē

 

Aleksandrs Kinžinovs, viens no spēcīgākajiem 18. sezonas Ekstrasensu cīņu dalībniekiem, dalījās domās par vienkāršu cilvēka laimi. Ekstrasensa padomi palīdzēs jums piesaistīt labo savā dzīvē.

Pats Aleksandrs Kinžinovs nosauc savu dzīvi par laimīgu. Viņš uzskata, ka laime ir dzimst personā, un tikai pēc tam atspoguļojas viņa apkārtnē. Saskaņā ar ekstrasensa raksturu, jums nav nepieciešams ticēt prognozētajam liktenim, jo ​​to vienmēr var mainīt.

Kā piesaistīt laimi: Aleksandra Kinžinova atzinums

Saskaņā ar “Ekstrasensu cīņu” 18. sezonas dalībnieka teikto, laime nav kaut kas nesasniedzams. Jums vienkārši jāatrod jūsu aicinājums un jāvirzās pa ceļu, kuru esat izvēlējies sev. Protams, jums vienmēr ir jālabo ceļš. Biežāk klausieties savas sirds sarunu. Fakts ir tāds, ka intuīcija ir jūsu enerģijas mijiedarbības ar Visuma enerģiju rezultāts. Viņa neatteiks tev, ja tu zināsi, kad lūgt viņai palīdzību.

Lasi arī: Apgāds “Mansards” izdod aizkustinošu stāstu “Platās acis” par latviešu likteņiem Otrā pasaules kara beigās

Pirmkārt, jums ir jābūt labam, cīņas noskaņojumam. Protams, mūsdienu pasaulē tas ir neticami grūti saglabāt stabilā stāvoklī, jo kaut kas pastāvīgi notiek. Aleksandrs Kinžinovs uzskata, ka gara jautrība izlemj ļoti daudz. Jums ir jābūt kādam mērķim. Jums ir jādomā par to visu laiku. Tikai tad jums būs iespēja nostiprināt savus panākumus un uzlabot savu noskaņojumu.

Kad jūs ticat sev, Visums sāk ticēt tev, iemet dažādus patīkamus sīkumus. Protams, tikai pozitīva attieksme nav pietiekama. Jums arī jāstrādā pie sevis, uzlabojot savus talantus. Laime tiek piesaistīta sarežģītā darbā. Ekstrasens apgalvo, ka viņš nedarbojas tieši ar burvību un netic burvestību un lāstu, rituālu brīnumiem. Viņš tic tikai prognozēm un personībai. Protams, projektā “Ekstrasensu cīņas” viņš daudz redzēja. Varbūt pats Aleksandrs neuzticas šādiem paņēmieniem, jo ​​viņš ar viņiem nenodarbojās. Jebkurā gadījumā Aleksandrs uzticas talismaniem un kārtīm. Saglabājiet tuvu jums laimīgas lietas un nepārtrauciet ticēt sev.

Lasi arī: 50 ieradumi: slaidam, skaistam un laimīgam ķermenim

Ekstrasensa padomi

Ja esat iesaistīts taroloģijas vai karšu prognozēšanā, neparedziet savu likteni vairāk kā vienu reizi nedēļā vai pat mēnesī. Aleksandrs ievēro vēl stingrāku likumu – viņš vispār neparedz savu likteni. Jums nav nepieciešams šis ārējais stimuls domu veidā par nākotni. Dzīvojiet tagad.

Pagātni arī jāapgūst, lai pārvarētu, jo pastāvīgās domas par to iznīcina pozitīvo enerģijas avotu. Centies sekot līdzi laikam un pārraudzīt savas prioritātes.

Zīlējot ar spēļu kārtīm, pievērsiet lielāku uzmanību mastam. Vienkāršākais un visefektīvākais veids ir trīs kārtis. Pirmā runā par nākamā perioda vispārējo noskaņojumu, otrā – par cilvēkiem, trešā – par sevi. Pīķa masts ir negatīvas emocijas, aizvainojumi, strīdi. Kreica masts – konflikti, satricinājumi ar naudu, darbs. Ercena – pozitīva, mīlestība, veiksme garīgajos ceļojumos. Kārava masts ir stabilitātes indikators visur.

Avots

COMMENTS

Leave a Comment