Zīlēšana: Vairākas metodes kā noskaidrot tuvāko nākotni sev un citiem

Zīlēšana

Zīlēšana mūsdienās ir ļoti populāra. Šeit apkopojam vairākas zīlēšanas metodes, kā noskaidrot, kas notiks tuvākā nākotnē.

Daudzi vēlas aplūkot tuvāko dienu, lai būtu gatavi nepatikšanām vai, gluži pretēji, patīkamiem pārsteigumiem. Uzziniet tuvāko nākotni, lai palīdzētu veiksmīgam laimes stāstam.

Ir daudz veidu, kā uzminēt nākotni. Daudzi no tiem ir saistīti ar enerģiski spēcīgām dienām, kas ļauj iegūt visticamāko informāciju. Tomēr ir ikdienas veiksmes stāsts, kuram nebūs vajadzīgs ne pilnmēness, ne brīvdienas. Šīs metodes pamatojas uz ticību sev un jūsu enerģijas stiprumu.

 Lasi arī: Ekspres-zīlēšana par situāciju pēc attēla

 

Zīlēšana nedēļai: kas tuvākajā laikā gaida

Tātad jums ir nepieciešams privātums un laiks, lai redzētu savu nākotni. Atcerieties, ka visa zīlēšana jādara līdzsvarotā stāvoklī, tāpēc nekas nedrīkst atraut no mērķa. Atteikties no savām problēmām, domāt par kaut ko labu. Vāc objektus, ko saista ar veiksmi, turību, mīlestību un vilšanos. Jo vairāk lietu, jo precīzāka ir zīlēšana.

Novietojiet tās traukā, somā vai bļodā, lai izvairītos no to redzēšanas. Maisiet labi, pēc tam aizveriet acis un garīgi sakot:

“Mans liktenis ir manās rokās. Kas būs, tas būs. Es esmu gatavs pieņemt visu, kas man tiek dots.”

Pēc tam, neatverot acis, ņem objektu. Tas, ko jūs esat izņēmis, tuvākajā laikā notiks ar jums. Šādi padomi palīdzēs jums koncentrēties un radīt labklājību. Ja jūs izvelkat objektu, kas sola nepatikšanas, varat tos savlaicīgi novērst.

Atcerieties, ka liktenis reti sastāda kļūdas, un kopā ar jūsu uzticību, kļūdas praktiski tiek novērstas. Jums ir jāsagatavojas nākamajiem notikumiem, lai tos pieņemtu ar augstu galvu.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējos veidus

COMMENTS

Leave a Comment