Ekstrasenss Jeļena Jaseviča: vārdi, kurus ir kaitīgi izrunāt

Katru dienu mēs izrunājam tūkstoš vārdu. Starp citu, katrs vārds ir Visuma vēstījums. Runājot parastajām frāzēm, mēs pat nedomājam, kā vārdi ietekmē mūsu dzīves gaitu. Domas un vārdi ir materiāli, atcerieties to. Ekstrasenss Jeļena Jaseviča viņas vietnē lasītājiem teica, ka savā runā jāizvairās no vārdiem, lai neradītu katastrofu sev. Sliktākais ir tas, ka mēs parasti šos vārdus sakām vairākas reizes dienā, pat neapzinoties viņu briesmas.

Es nevaru

Šī frāze attiecas uz jūsu bezspēcību vai nevēlēšanos kaut ko darīt. Kad jūs sakāt, ka jūs nevarat, tad jūs paši aizverat simtiem durvju, kas jums atvērtas. Saskaņā ar Jeļenu Jaseviču, dzīvē neko nedod nejauši, pat grūtības. Un ja, jūsuprāt, pirms jums ir radies neiespējams uzdevums, tad jūs noteikti varat to izpildīt, citādi tas nebūtu parādījies pirms jums!

Lasīt arī: Finanšu horoskops 2018. gada martam

Tas nav iespējams

Ja jūs domājat par to, kas ir iespējams un kas nav šajā dzīvē, tad tajā laikā kāds debesīs, iespējams, aizrijas no smiekliem. Jums nav jāizlemj, kas ir iespējams un kas nav. Un, ja agrāk cilvēki nevarēja iedomāties, ka viņi gatavojas lidot uz Mēnesi, šodien tas ir kārtībā. Tātad savā dzīvē viss ir iespējams.

Šausmas, murgs

Visiem vārdiem, kas sinonīmi vārdam “šausmas”, ir izteikts negatīvs ziņojums. Kad jūs sakāt šos vārdus, jūs neapzināti piesaistiet tikai briesmīgās situācijas.

Lasīt arī: Sieviešu horoskops 2018. gada martam

Es nezinu

Šī frāze nogalina tavu “es”. Kad jūs sakāt, ka nezināt, visums sūta jums visu, ko vēlaties. Jūs nezināt, ko vēlaties, tas nozīmē, ka varat vērsties pret jebkuru personu, jebkuru situāciju, jebkuru ēdienu un jebkādu noskaņu. Vienmēr ziniet, ko vēlaties.

Kā vienmēr

“Kā vienmēr” – šī frāze parasti tiek runāts ar sašutumu, kad ar viņu atkal un atkal rodas kāda veida nepatikšanas. Jeļena Jaseviča iesaka nekad to neizmantot savā vārdnīcā, jotas piesaista atkārtotus notikumus. Labāk ir teikt, ka “kā vienmēr”, kad jums paaugstina algu vai kad kaut kas tiek sasniegts.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment