Finanšu horoskops 2018. gada martam

Naudai ir svarīga loma dzīvē, un tās ienākumi ir pakļauti noteiktiem likumiem. Katrā zodiaka zīmē ir slēpti labklājības avoti, un finanšu horoskops palīdzēs to atrast.

Marts radīs savus noteikumus. Finanšu horoskops palīdzēs jums izlemt par svarīgu izvēli, rast risinājumus un labklājības avotus , kā arī noskaidrot, kuras planētas pret darbojas jūsu zodiaka zīmei.

Auns

Auns dzīvo pastāvīgi apturētā stāvoklī, kas robežojas ar finanšu revolūciju. Ja darbā nav pastāvīga spriedze, termiņi un liela slodze, tipisks Auns to neuzņemsies, jo darbs bez neveiksmēm nav darbs, bet gan garlaicība. Martā nekas nemainīsies.

Astrologi ziņo, ka jūs varat radīt sev pilnīgu izsīkumu. Nebūs daudz darba, bet daudz. Šajā sacensībā par panākumiem jums ir tikai viena lieta – atrast labu motivētāju. Ja ir stimuls, ir nauda, ​​panākumi un stabilitāte. Planētas neietekmēs jūs ar to negatīvo ietekmi, jo, lai apturētu auļojošu zirgu, vispirms tas vismaz ir jāpanāk.

Lasīt arī: 7 orģināli veidi kā izmantot banānu mizu

Vērsis

Vēršu pārstāvji paraksta mīlas naudu, jo reizēm nauda reaģē ar savstarpīgumu, bet tad kaut kas notiek. Šo “kaut ko” var saukt par parasto Vērša alkatību. Un martā, ar šo, ir vērts cīnīties pastiprināti.

Nauda ir mobilā enerģija, kurai nevajadzētu gulēt dīkstāvē ar kaudzi uz kaudzes. Martā Saturns būs atbildīgs par materiālo labklājību. Tas ir gandrīz vienīgais periods tavā dzīvē, kad jūs pārtraucat lauzt sienas malā un skatīties uz panākumiem no cita leņķa. Varbūt ziņas, ka jūs nevarat nopelnīt visu naudu, šokēs tevi, bet tev jātiek galā. Kad jūs nomierināsieties un uzliksiet tabu uz skopuma un naudas vākšanu, tā atkal ieies tavā dzīvē.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment