Sieviešu horoskops 2018. gada martam

Burvīgā dzimuma pārstāves visvairāk ietekmē zvaigznes un planētas. Astrologi iesaka jaukajām dāmām izmantot sieviešu horoskopa ieteikumus, lai vienmēr būtu uz veiksmes viļņa.

Martā debesu ķermeņi var radīt ievērojamu skaitu nervozu cilvēku. Zvaigžņu un planētu enerģija ne vienmēr dos pozitīvu, tāpēc sievietēm ir svarīgi saglabāt iekšējo līdzsvaru. Marta horoskopa ieteikumi palīdzēs saglabāt savu spēku, sasniegt panākumus savā darbā, kā arī atrast dvēseles draugu. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešams klausīties iekšējo balsi un izvairīties no impulsīviem lēmumiem. Ikdienas dzīvi, arī ietekmēs retrograda planētas. Jupiters un Merkūrijs var radīt daudz problēmu, bet ar astrologu ieteikumu palīdzību jūs tos varat samazināt.

Auns

Šī marta pārstāvēm martā būs nepieciešams mīļotā atbalsts. Tām, kuras joprojām meklē viņu otro pusi, palīdzēs Saules enerģija, kas būs spēcīga visa mēneša laikā. Lai jūs nezaudētu, neatsakieties no saviem principiem un mērķiem. Pēc 20.datuma Saule būs tik spēcīga, cik iespējams, kas pozitīvi ietekmēs jūsu noskaņojumu. Mēneša beigās nomainiet imidžu, lai justos pārliecināti gan biznesā, gan iepazīstoties ar jauniem cilvēkiem.

Retrograda planētas būtiski neietekmēs, bet no 23.datuma Merkūrijs dalīs enerģiju, ko var izmantot, lai sasniegtu savus mērķus. Planētas enerģija palīdzēs izveidot nepieciešamās paziņas, kas pavērs jaunas durvis un perspektīvas. Jupitera ietekmi, daudzi Auns jutīs jau no 9. datuma, kas nozīmē, ka jūsu zīmes pārstāvjiem būs jāierobežo impulsivitāte. Neizmantojiet emocijas, lai neradītu konfliktus ar mīļajiem.

Lasīt arī: 7 orģināli veidi kā izmantot banānu mizu

Vērsis

Vērsim var radīt nepatikšanas Jupiters. 9. martā viņš kļūs par retrograda, un viņa enerģija neļaus viņam iegūt popularitāti komandā. Dāmām vajadzētu izmantot savu šarmu un vadošās īpašības, lai paliktu uz goda pjedestāla un nezaudētu uzticību. Astrologi iesaka atteikties no impulsīviem lēmumiem, kuru dēļ jūsu reputācija var ciest. Merkūrija enerģija pēc 23. datuma var nelabvēlīgi ietekmēt emocijas, tāpēc sievietēm jāsaglabā sava iekšējā harmonija.

Vērša sievietēm, marts būs emocionālās atsāknēšanas mēnesis. Jums ir jāapgūst, kā pārvaldīt savas domas un jūtas, lai nepalaistu pelnošos piedāvājumus gan darbā, gan savā personiskajā dzīvē. Daudzas sievietes varēs atrast jaunus mērķus, kas viņām dos panākumus un labklājību. Astrologi iesaka precīzi sekot līdzi likteņa zīmēm, savlaicīgi iet pa ceļu, kas ved uz panākumiem.

Turpini lasīt nākamā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment