7 galvenie Visuma likumi

Mūsu dzīve ir pakļauta Visuma ietekmei. Viss tajā ir savstarpēji saistīts un attīstās saskaņā ar būtiskiem likumiem, tāpēc katras personas darbības ietekmē nākotni.

Enerģijas viļņi izplatās ap mums apkārt esošo telpu. Mēs pastāvīgi sadarbojamies ar tiem, jo ​​viņu stāvoklis ir atkarīgs no mūsu rīcībām. Visbeidzot, mūsu visa dzīve ir balstīta uz to, cik efektīvi mēs mijiedarbojamies ar Visumu. Tas ietekmē mūsu veselību, veiksmi un pat mūsu noskaņojumu.

Lasīt arī: Sieviešu Horo***ps 2018. gada martam

Daudz ir teikts par to, kā mijiedarboties ar pasaules enerģiju. Piemēram, ekstrasenss Jeļena Jasevič stāsta, kā izmantot Visuma likumus sev par labu. Bet, kā zināms, vairāk zinot par pasauli, ir vieglāk saprast, kā tā ir iekārtota. Un gūt labumu no tās.

Visuma likumi

Pievilkšanās likums. Tā nav tā pievilkšanās, par kuru vispirms varētu domāt. Tas ir par enerģijas pievilkšanos. Jūsu domas atbilst jūsu apkārtējai realitātei. Tās, tāpat kā melnais caurums, piesaista neveiksmi vai, gluži pretēji, dod panākumus. Ja jūs domājat par labu, tad jums apkārt būs gaisma. Pretējā gadījumā no problēmām ir daudz grūtāk izvairīties.

Virpuļvārtu sākuma likums. Pilnīgi jebkurš bizness, emocijas, process beidzas. Agrāk vai vēlāk labs kļūst slikts, labai –  ļaunais, patīkams –  sāpīgs. Veiksme vienmēr neizdodas. Nevar bezgalīgi uzvarēt ruletē – agrāk vai vēlāk tu tiki uzvarēts. Jebkura procesa beigas ir jauna, pretēja sākums. Bet tas arī nozīmē pretējo: jebkuram kritumam seko attīstība un pacelšanās.

Pretdarbības likums. Ja tu esi darījis ļaunu, tad noteikti esi saņēmis sodu no labās puses, un tas triumfē. Ja jums ir laba lieta, jūs noteikti pārvarējāt šķēršļus savā ceļā. Jo vairāk jūs vēlaties mainīt šo pasauli uz labo pusi, jo vairāk ar ļaunu jūs saskarsieties savā ceļā, tomēr tas neietekmē jūsu darbību rezultātu.

Tumsa aizpilda tukšumu. Ja izslēgsiet lampu, tad kļūs tumšs. Ja jūs izmetat visu gaišo no savas dvēseles, tad brīvā vieta tiks piepildīta ar kaut ko tumšu. Nevar būt neitrāls – jebkura dzīves būtība, frāze, rīcība apkārtējos cilvēkus un Visumu uzskata par sliktu vai labu.

Grūtības padara mūs stiprākus. Jo grūtāk jums tiek dots kaut kas, jo vairāk jūs mācāties. Jūs, burtiski, pārkāpjat sev pāri, atklājot jaunus apvāršņus. Tas nomierina raksturu un palielina ķermeņa kopējo enerģiju. Jo grūtāk tas bija, jo vieglāk tas būs vēlāk.

Domas ir materiālas. Viss, par ko jūs sapņojat un domājat, kļūst par realitāti. Tas ir viens no svarīgākajiem Visuma likumiem, kas jāatceras. Jo ilgāk jūs dodaties uz sapni, jo tuvāk tas ir jums. Tāpēc jums nevajadzētu atteikties pat vissarežģītākajās situācijās. Izmantojiet afirmācijas katru dienu, lai kārtotu savas domas.

Izskats atspoguļo iekšējo pasauli: ja zvaigzne ir zila, tad tā ir viskarstākā. Ja tā ir sarkana, tad visaukstākā. Neuzkrītošs cilvēks parasti dod priekšroku palikt pats kopā ar sevi. Tie, kas cenšas piesaistīt uzmanību, baidās palikt vieni. Šis noteikums palīdzēs jums analizēt citus cilvēkus.

Ikviens var padarīt savu dzīvi labāku un patīkamāku. Lai to izdarītu, viņam jāatceras par katru Visuma likumu. Galu galā, tie nav tikai vārdi, bet atslēgas nākotnes sasniegumiem un panākumiem, kā arī harmonijai ar sevi.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment