Ekstrasenss lika šo lietu nolikt zem gultas, lai melnā līnija dzīvē beigtos

Ekstrasenss lika uzņēmējam nolikt šo lietu zem gultas. Lietas uzreiz ritēja gludi. “Tu paber sāli zem gultas un tad gaidi brīnumus. Tieši šī rīcība var brīnumaini mainīt tavu dzīvi uz labo pusi!” – teica vēdiskā sieviete manam vecajam draugam Valdim.

Pēc konsultācijas Valdis piedzīvoja pārvērtības daudzās dzīves jomās, un galvenais – noteikti uz labo pusi!

Šodien mēs pastāstīsim, kā aprīkot guļamistabu un ko likt zem gultas, lai pārtrauktu melon līniju savā dzīvē. Spēcīgi ezotērikas ieteikumi!

Lielāko daļu laika pavadām guļamistabā, kur atpūšamies un gūstam spēkus. Mūsu diena ir atkarīga no tā, kā guļam un kādā noskaņojumā mostamies, tāpēc ir ļoti svarīgi, lai viss, kas mūs ieskauj guļamistabā, nes komfortu un iespēju pilnībā atpūsties.

Ir svarīgi rūpīgi izvēlēties vietu, kur un uz kā jūs gulēsiet. Nelaidiet svešiniekus guļamistabā. Tajos ietilpst pat ģimene un draugi. Šajā istabā vieta ir tikai mājas saimniekiem!

Ja nav iespējams pilnībā izolēt guļamvietu (piemēram, vienistabas dzīvoklī), tad ir svarīgi padomāt, kā izolēt gultas zonu no svešiem skatieniem. Piemēram, uzlieciet pārvietojamu starpsienu vai pakariet karnīzi ar aizkaru.

Ir gultas izvietošanas noteikumi. Ja guļat ar kājām pret durvīm, pa durvīm var izplūst enerģija, kas nepieciešama, lai atjaunotu enerģijas rezerves. Tāpēc cilvēks pamodīsies nevis atpūties, bet, gluži pretēji, noguris. Šis pastāvīgais stāvoklis var izraisīt kaites un bezmiegu.

Labākais variants būtu novietot gultu perpendikulāri logam un durvīm, un galvgalim jāatrodas pret galveno sienu. Tajā pašā laikā jums ir jāredz, kas ienāk telpā.

Cilvēks, kas guļ uz gultas, nedrīkst atspīdēt spogulī. Īpaši neuzstādiet to pie griestiem!

Enerģētiski gulta ir savienota ar pārējo mājokli un ir tās aizsardzībā no ļaunajiem spēkiem. Tāpēc nav vēlams izmantot dizaineru gultas formas ovāla vai apļa formā, kā arī izvēlēties gultas bez galvgaļa vai ar zemu galvgali.

Lasi arī:Es pārtraucu aizdot naudu radiem un draugiem, pēc mana stāsta jūs arī pārtrauksiet

Gultas veļu labāk izvēlēties bez spilgtiem ornamentiem un apdrukām. Ideālā gadījumā tas ir monotonisks, jo miegā ar kustībām uz gultas veļas veidojam noteiktu, tikai mums raksturīgu enerģijas rakstu, kas ir individuāls. Tiek uzskatīts, ka tieši viņš smalkā līmenī nes dienas laikā uzkrāto informāciju.

Noteikti pārklājiet gultu ar segu. Tādā veidā jūs varat nomierināt enerģiju, ko naktī atstājāt uz gultas, un sagatavot gultu nākamajai tikšanās reizei.

Nelieciet gultu pie sienas, aiz kuras atrodas ūdens padeve. Gultu vislabāk novietot labā attālumā no radiatoriem.

Ir vairāki amuleti, kas darbojas, ja vēlaties uzlabot savu dzīvi. Piemēram, ja pienākuši grūti laiki, tad zem gultas jāpaliek nazis. Tas pārgriezīs negatīvo enerģiju un ļaus ātri izkļūt no melnās joslas.

Nu, ja gribi, lai tev vienmēr veicas visā un tev ir daudz spēka un enerģijas, tad reizi mēnesī uz 3 dienām atstāj sāli zem gultas. Tas noņems negatīvās programmas. Un arī šī darbība virzīs spēcīgas enerģijas plūsmas, lai guļamistabas īpašnieks varētu sasniegt izcilus rezultātus savā dzīvē.

Sāli var likt maisiņā vai uz apakštasītes. Pēc tam, kad esat nolicis sāli zem gultas, sakiet šos vārdus: “Es padzenu nepatikšanas, izglābju sevi no skumjām. Sāls paver man ceļu, apņem mani ar aizsardzību!

Šīs frāzes jāsaka tikai vienu reizi. Pēc 3 dienām nomazgājiet sāli zem tekoša ūdens. Šis rituāls ir vienkāršs, bet efektīvs!

COMMENTS

Leave a Comment