Elektriķi no Ukrainas cītīgi strādā dienu un nakti, lai atjaunotu elektrību un sakarus.

Ziņojumi par to, ka 40% Ukrainas elektrotīkla ir cietuši no Krievijas raķešu apšaudes, ukraiņiem ir nācies saskarties ar ēnu un tumsas dzīvi. Elektriķi un telekomunikāciju inženieri cenšas pasargāt iedzīvotājus no pilnīgas tumsas un klusuma. Strādājiet nemitīgajās nakts un dienas stundās.

Ukraina arvien dziļāk nolaižas ēnās. Braucot pa nakts ceļiem, zibspuldze ir būtiska, lai sniegtu norādījumus. Pretējā gadījumā jūsu ceļš atpakaļ uz mājām var tikt zaudēts. Ukraina cenšas uzturēt sakarus pat kara satricinājuma laikā. Telekomunikāciju operatori ir apvienojušies, lai palīdzētu cilvēkiem uzturēt sakarus. Kad rodas liela vajadzība, mobilie torņi dūko no ģeneratoru saražotās elektrības. Ukrainas telekomunikāciju inženieri nemitīgi strādā dienu un nakti.

Es apzinos, ka manas kohortas ir nogurušas, tomēr tās joprojām vada apziņa, ka mēs veicam kaut ko ļoti nozīmīgu. Ak, Ukrainā ir karš. Kad rodas liela vajadzība, mobilie torņi dūko no ģeneratoru saražotās elektrības. Ukrainas telekomunikāciju inženieri nemitīgi strādā dienu un nakti. Es apzinos, ka manas kohortas ir nogurušas, tomēr tās joprojām vada apziņa, ka mēs veicam kaut ko ļoti nozīmīgu. Ak, Ukrainā ir karš. Tādējādi staciju pastāvīgai darbībai mums ir statiskie dīzeļģeneratori, kurus mēs izmantojam no sava tīkla uzturēšanai.

Tikmēr Ukrainas prezidents Volodimirs Zeļenskis ir paziņojis, ka tiek izstrādāti pretpasākumi, lai reaģētu uz Krievijas spēku kustībām. Mēs nosakām iejauktotāju motīvus, gatavojot pretpasākumus, kas ir spēcīgāki nekā jebkad agrāk. Apsver militāro drošību un jauna bruņojuma un munīcijas nodrošināšanu. Pulcēšanās, lai izpētītu enerģiju un diskursu. Mēs pierakstījām drošības pasākumus, kas jau ir ieviesti, lai aizsargātu mūsu sistēmas.

Mēs cītīgi izstrādājam jaunas stratēģijas, lai novērstu jebkādu iespējamību, ka Krievija iejauksies Ukrainas iekšējās lietās. Ģeneratori nodrošina nepieciešamo glābšanas līniju, kad strāvas padeves pārtraukumi traucē svarīgu iestāžu, piemēram, skolu, darbību. “Visas manas nodarbības notiek attālināti. Izgaismo pasauli ar savu maigo nokrāsu. Kāds students Kijevā apgalvo, ka viņiem trūkst elektrības un interneta, taču viņi joprojām iztur. Ukrainas elektriķi strādā bez atelpas, darbodamies kā valsts uzticamie sargi, neskatoties uz citādu cīņu. Viņi neatlaidīgi atjauno, lai gan Krievija joprojām cenšas iznīcināt.

Leave a Comment