Erotiskais horoskops novembrim- ļaujiet vaļu jūtām!

 

AUNS

Kā šajā mēnesī palutināt sevi un savu partneri?! Jutekliskai masāžai izvēlēties eļļu ar pačūlijas vai rožu aromātu, jo tieši tās Jūs novembrī var uzkurināt. Neaizmirstiet to, ka visam ir jābūt abpusēji – Jums ir jārūpējas vienam par otru, jo vienlīdz svarīgi ir gan dot, gan saņemt pretī, tāpēc esiet mīloši, nevis kaprīzi.

VĒRSIS

Jums šajā mēnesī pilnīgi noteikti nevajadzētu baidīties no konfliktiem, kas pēc tam Jums liks izlādēties ar vētraina seksa palīdzību. Vienīgais “bet” – pārliecinieties par to, ka strīda iemesls ir atklāts un Jums abiem saprotams, un pats galvenais – neesiet pārāk impulsīvi, jo šāds raksturs var novest pie pastāvīgām problēmām attiecībās.

giphy-3

DVĪŅI

Novembra erotiskais horoskops Jum noteikti nesola pastāvīgas jūtas un ilgstošu sakaru, jo, iespējams, ka cilvēks, kurš pēkšņi parādījies Jūsu dzīvē, kļūs par Jūsu atspulgu, par Jūsu mainīgās personības spoguli. Vislielāko baudījumu Jūs šajā mēnesī gūsiet no mīlas rotaļām.

VĒZIS

Jums šajā mēnesī zvaigznes solās atnest cerību un vēlmju piepildījumu, jo tieši šobrīd Jūs esat spējīgi objektīvi novērtēt apkārtējos cilvēkus un Jūsos izteikti mazāk egoisma. Jūs savam partnerim vēlat laimi, taču pretī prasātto, lai viņš Jums ļauj būt pašiem sev un neizrāda lieku greizsirdību. Pacentieties šajā mēnesī ieviest savās attiecībās mazliet vairāk jutekliskuma, lai būtu ne tikai labi draugi, bet arī kaislīgi mīļākie.

LAUVA

Ja Jūs jau esat ar kādu kopā, tad šajā mēnesī vienkārši atļaujieties baudīt otra cilvēka klātbūtni un apbruņojaties ar ticību, ka arī nākotnē ar Jums viss būs labi. Ja esat meklējumos – iespējams, ka satiksiet kādu ļoti pārliecinātu par sevi un harismātisku personu. Par nākotni Jums noteikti nav jāsatraucas, taču atcerieties, ka šādi cilvēki bieži vien iekaro apkārtējo simpātijas, kas var būt iemesls greizsirdībai no Jūsu puses.

tumblr_o0yi9fu2bp1tb9suao1_500

JAUNAVA

Izskatās, ka šajā mēnesī zvaigznes Jūsu horoskopā liek akcentu uz to, ka ir vērts padomāt par attiecību oficiālu noformēšanu – un te nu Jums ir jābūt pārliecībai, ka Jūs to patiešām vēlaties. Ja Jūs vēl esat meklējumos, lai piesaistītu jaunas attiecības, pacentieties saglabāt iekšējo līdzsvaru. Ja esat ar kādu kopā, uztveriet partneri kā sev līdzīgu – mīliet, taču necentieties mainīt. Intīmajā plānā pievērsiet uzmanību estētikai – nopērciet erotisku apakšveļu, izrotājiet guļamistabu, pavadiet kopā romantisku vakaru.

 

Lasi vēl: Lielais novembra horoskops sievietēm- domā pozitīvi!

 

SVARI

Lai Jūs šajā mēnesī gūtu baudu seksā, Jums ir nepieciešams sabalansēt sievišķo un vīrišķo enerģiju, tāpēc sievietēm vajadzētu atļauties būt vājām, bet vīriešiem uzņemties iniciatīvu.

SKORPIONS

Jūs esat ļoti seksuāla zīme, kas nozīmē to, ka seksuālais aspekts attiecībās Jums ir ļoti svarīgs. Intīmajos brīžos šajā mēnesī zvaigznes Jums iesaka justies pilnīgi brīviem, improvizēt, izteikt visas savas vēlmes un jūtas. Uzticieties savam partnerim, jo tādā gadījumā pretī saņemsiet milzīgu enerģijas pieplūdumu, kas noderēs Jums abiem.

STRĒLNIEKS

Sabalansējiet mīlestību ar citām dzīves sfērām – tas atvērs ceļu uz daudz dziļākām jūtām. Dzīvē (tāpat kā seksā) ir ļoti svarīgi savas darbības saskaņot ar partneri un reizēm mierīgi pateikt “nē”.

giphy-4

MEŽĀZIS

Jums ir pienācis laiks pārmaiņām un jauniem apstākļiem. Iespējams, ka Jūsu attiecības jau ir nogājušas noteiktu etapu un ir pienācis laiks tās pārcelt pavisam citā līmenī vai arī radikāli visu mainīt, taču tas nenozīmē, ka runa iet par to pārtraukšanu. Zvaigznes Jums drīzāk piedāvā pārskatīt un atlaist pagātni, lai virzītos pretī jaunai mīlestībai. Arī intīmajā plānā Jūs pilnīgi noteikti kaut ko varat mainīt – izmēģiniet jaunas pozas, kuras līdz šim Jums bija pilnīgi neizpētītas.

ŪDENSVĪRS

Vai zināt, cik svarīgi ir prast izteikt savas emocijas?! Ja viens no pāra tās nepārtraukti tur pie sevis un uzkrāj, tad nav iespējams sasniegt harmoniju arī seksā. Pacentieties atgriez savās attiecībās realitātes sajūtu – iespējams, ka Jums jānoņem “rozā brilles” un jāpaskatās uz savu partneri daudz objektīvāk?!

ZIVIS

Zvaigznes dod mājienu par to, ka šajā mēnesī Jūsu dzīvē var ienākt kaut kas jauns, kas var palīdzēt Jums mainīt skatu uz dzīvi un pārcelt savas esošās attiecības pavisam citā, daudz augstākā līmenī. Šādā periodā izteikti pastiprinās intuīcija, var radīties viedie sapņi un notikt visdīvainākās sakritības. Pacentieties pieņemt sevi un savu partneri tādus, kādi Jūs esat, ar visiem iespējamajiem trūkumiem.

Leave a Comment