Erotiskais horoskops oktobrim- uzmanību, karsts!

AUNS

Jūsu pusē šajā mēnesī būs uzreiz trīs spēcīgi sabiedrotie – lieliskais Jupiters, dāsnā Saule un pēc mīlestības alkstošā Venēra, kas nozīmē to, ka seksuālā un dzīves enerģija Jums būs ļoti daudz. Ja Jūs jau esat attiecībās, šis ir ļoti veiksmīgs laiks tam, lai piešķirtu attiecībām oficiālu statusu, bet ja esat savas otrās pusītes meklējumos – Jums ir ļoti liela iespēja satikt savu jauno mīlestību!

VĒRSIS

Merkūrs beidzot ir apstājies un pārstājis padarīt Jūsu personīgo dzīvi par haosu. Izskatās, ka rudens seksuālā ziņā nebūs sliktāks par vasaru vai pavasari. Iespējams, ka Jūsu attiecībās šobrīd ir mazāk romantikas, taču daudz vairāk kārtības un savstarpējas sapratnes.

DVĪŅI

Jau pagājušajā mēnesī Jūsu mīlas sektorā iegāja spilgtais Jupiters, bet seksuālā ziņā tas nozīmē tikai vienu – jūtas kļūs daudz spēcīgākas un patiesākas, bet sajūtas visintīmākajos brīžos būs vienkārši fantastiskas. Zvaigznes Jums atgādina, ka sekss nepavisam nesākas gultā, turklāt noteikti tur arī nebeidzas, tāpēc dodieties kādā kopīgā izbraucienā vai nodarbojieties ar kādu kopīgu hobiju – tas Jūs satuvinās vēl vairāk!

VĒZIS

Izskatās, ka nopietnais Plutons, kas šajā gadā apmeties Jūsu personīgajā sektorā, tieši oktobrī ir izlēmis ķerties klāt Jūsu attiecībām. Jums gan nevajadzētu sajust nekādu spiedienu – Jums vienkārši ir vajadzīgs ieklausīties sevī un izlemt, ko Jūs vēlaties un kas Jūs apmierina. Izlikties mīlestībā noteikti nav vērts, un kaut kādas korekcijas, ja izlemsiet tās ieviest, Jūsu seksuālajai dzīvei nāks tikai par labu. Nākamajā mēnesī spriedze dosies prom un Jūs sagaidīs ļoti daudz patīkamu mirkļu!

LAUVA

Jums šajā mēnesī pavērsies ļoti plaši horizonti. Otrā oktobra puse intīmajā jomā var izrādīties īpaši veiksmīga, bet tikai tādā gadījumā, ja runa iet par attiecībām ar vienu partneri, nevis vairākiem seksuālajiem sakariem. Zvaigznes Jums šajā mēnesī saka, ka, ja vien Jums ar savu otro pusīti ir iespēja kaut kur aizbraukt, dariet to!

JAUNAVA

Ir pienācis rudens, kas noteikti nav Jūsu mīļākais laiks. Jupiters, kas līdz septembrim pret Jums bija ļoti dāsns un atstāja tik daudz burvīgu dāvanu, tagad turpina savu ceļu Svaru zīmē, bet Jums noteikti ir vērts vērsties pie Neptūna – romantikas, taču arī neskaidrību un ilūziju planētas. Zvaigznes Jums dod padomu – saglabājiet mieru un izrādiet diplomātiju, ar laiku tas palīdzēs visu salikt savās vietās.

SVARI

Dažreiz, lai izbaudītu garšu, ir vērts restorāna ēdienkarti iemainīt pret mājās gatavotu ēdienu – svaigi produkti, mīļākās garšvielas un nekādu ierobežojumu porcijas izmēros. Pagājušā mēneša sākumā Jūsu mīlas virtuvē valdīja izcilais šefpavārs Jupiters, kas ne tikai ieteica jaunas attiecību receptes, bet arī nodrošināja Jūs ar visām nepieciešamajām sastāvdaļām. Nav svarīgi, vai Jūs esat attiecībās vai savas otrās pusītes meklējumos – tagad Jums ir viss, lai paši savām rokām radītu savu laimi un optimistiski lūkotos nākotnē.

SKORPIONS

Mīlestības planēta Venēra ir nolēmusi Jums izrādīt īpašu labvēlību, un tās ietekme uz Jūsu jūtam ilgs gandrīz līdz oktobra beigām. Šis ir lielisks laiks, lai attīstītu romānu un seksuālā ziņā saņemtu ļoti neaizmirstamas izjūtas. Tikai pacentieties nodalīt savas jūtas no jebkādiem finanšu aprēķiniem, pretējā gadījumā – pastāv risks, ka viena no šīm sfērām cietīs.

STRĒLNIEKS

Izskatās, ka mīlestība un erotika, kas Marsa ietekmē šajā pavasarī Jums tika noliktas pirmajā plānā, ar rudens iestāšanos ir pārvērtušās par citām vēlmēm – tagad Jums tik ļoti negribas galvu reibinošu romānu, bet gan dziļas un uzticamas attiecības, kā arī stabilitāti seksuālā plānā. Ļoti labas iespējas iegūt to, ko vēlaties, zvaigznes Jums sola otrajā oktobra pusē.

MEŽĀZIS

Maigi glāsti, mierīgas attiecības – izskatās, ka liela daļa šī gada Jums pagāja jutekliski stabilā atmosfērā un tikai oktobris ir izlēmis pamodināt Jūsu erotiskos instinktus, veselīgu seksuālo agresiju un mīlas piedzīvojumu garšu. Tas ir lieliski – jaunie iespaidi ļaus Jums uzlādēt sevi ar jaunu enerģiju un kopumā palīdzēs atsvaidzināt skatu uz dzīvi.

ŪDENSVĪRS

Nodarboties ar seksu – tas ir dabiski un visnotaļ patīkami, bet tikai tādā gadījumā, ja Jūs paši to vēlaties. Izskatās, ka pēdējā laikā zvaigznes šajā ziņā nediktē Jums savus noteikumus – tas, kā Jūsu romāns attīstīsies, pirmkārt, būs atkarīgs tikai no Jūsu pašu vēlmēm un apzinātajiem lēmumiem. Spēja klausīties un dzirdēt pašiem sevi – tas ir ļoti noderīgs ieradums.

ZIVIS

Pagājušajā mēnesī Merkūrs piespieda Jūs attiekties pret Jūsu romānu ar īpašu uzmanību, pārskatīt tuvās attiecības un, iespējams, kaut ko tajās mainīt. Tas nebija pats vieglākais darbs, taču ļoti vērtīgs – kā gan var virzīties uz priekšu, nesaprotot esošo problēmu iemeslus?! Tagad attiecības un mīlestība Jums ir pirmajā plānā, taču, iespējams, kā šī iemesla dēļ, ka šobrīd tiešām tik ļoti alkstat pēc mīlestības, Jūs uz savu partneri varat skatīties caur “rozā brillēm”.

Leave a Comment