Es aizliedzu vīram algu dienā tērēt naudu, visu pārskaitu līdz pēdējam centam

Naudas noteikumi

Tas stiprinās finanšu plūsmu. It kā cilvēks kļūst par jaunu naudas plūsmu magnētu. Pretējā gadījumā, lai cik daudz naudas mēs saņemtu, tā burtiski iztvaiko, un pati dzīve ritēs pēc nabadzības scenārija.

Personīgi es jau sen pamanīju šo modeli. Bieži gadās, ka ar algu, šķiet, ir kaut kāda eiforija un gribas nopirkt visu, ko jau sen sev liedzi. Taču eiforija pāriet, un pašas lietas, kas pirktas uz tādām emocijām, vēlāk neiepriecina. Bet naudas vairs nav…

“ Nu, pat nepērciet maizi un citus produktus algas dienā, bet ja nu tiešām vajag? – tu jautā. Un es atbildēšu šādi: “ Ja grasāties veikt pirkumus, paņemiet nepieciešamo summu no mājām vai izmantojiet karti. Jaunajai naudai vajadzētu pavadīt nakti mājās kopā ar citu naudu, kur to parasti glabājat.

Naudas rituāls

Ir arī tāds neizteikts naudas likums : “ Finansēm patīk, ka skaita, it īpaši algas dienā!” » Lai palielinātu un stabilizētu naudas plūsmu, varat veikt īpašu naudas rituālu.

Jums ir jāņem visa alga un jāsaliek kaudzē (viens rēķins par otro) un pēc tam jāskaita aplī, atkārtojot vairākas reizes. Piemēram, ja jums ir 10 banknotes pa 500, tad pēc desmitās varat skaitīt pirmo kā vienpadsmito, bet otro – kā divpadsmito.

Lasi arī: Veiksme un labklājība, mīlestība un smiekli atgriezīsies tavās mājās un nekad tās nepametīs, ja sveces priekšā teiksi šos vārdus

Lasi arī: Nepalaidiet garām 8. janvāri, naudas vēlmju diena dos jums iespēju piesaistīt bagātību

Ezotēriķi saka, ka šī darbība palīdzēs jums sagatavoties pieaugošas finansiālās bagātības un labklājības vilnim. Tas arī palīdz noņemt naudas blokus un “sadraudzēties” ar naudu.

Ieteikumi

Iesaku arī noskaidrot ko darīt ar slotu, lai mājā vienmēr būtu nauda. Lai pārbaudītu, jums tas ir jāizmēģina!

Algas dienā pagaidiet un ļaujiet naudai palikt jūsu mājā. Un pēc tam iztērējiet to pēc vajadzības. Mēģiniet klausīties šos padomus, tie patiešām darbojas. Pārbaudījuši mūsu senči!

Un es arī vēlos atzīmēt, ka jā, nauda ir enerģija, kas nozīmē, ka tai ir jācirkulē. Neļaujiet tam stagnēt, nekrājiet lielas summas mājās, labāk tās ielikt bankā vai nodot uzņēmējdarbībai, tad tās atmaksāsies un vairosies .

Dodot, vienmēr garīgi pateicieties par saņemtajiem labumiem, vai tas būtu ēdiens, apģērbs, komunālie maksājumi vai citi pakalpojumi. Prieka enerģija ir cieši saistīta ar naudas enerģiju. Saņemot naudu, esi patiesi priecīgs un pateicīgs!

Leave a Comment