Džona Rokfellera principi, kas palīdzēs nospiest visas bagātības sviras

Būt nabagam vai bagātam, izlemiet tikai jūs. Bagātības noteikumi ir šādi: ar savām domām un darbībām mēs ietekmējam savu nākotni un savu finansiālo stāvokli.

Džons Deivisons Rokfellers atzīts par bagātāko cilvēku 100 gadu laikā. Viņa finansiālā bagātība tika lēsta vairāk nekā 350 miljardu dolāru apmērā. Tajā pašā laikā viņš pats nāca no nabadzīgas ģimenes un no nulles kļuva par dolāru magnātu. Un pats galvenais, viņa bērni un mazbērni turpina vairot ģimenes finansiālo bagātību . Varbūt ir vērts ieklausīties šī cilvēka filozofijā un dzīves stratēģijās!

Šodien mēs pastāstīsim par Džona Rokfellera principiem, kas palīdzēs nospiest visas bagātības sviras. Dzīvo līdz simts gadiem un nopelni simts tūkstošus!

Bagātības noteikumi

“ Strādājiet mazāk kāda cita labā, izveidojiet savu uzņēmumu un vadiet savu uzņēmumu. Darbs cēlies no vārda “vergs”! “- teica Rokfellers. Šo noteikumu viņš pierādīja ar savu piemēru. Jau 18 gadu vecumā Rokfellers kļuva par jaunāko biznesa partneri uzņēmumā, kas nodarbojās ar sienu, labību un gaļu.

” Tam, kurš strādā visu dienu, nav laika pelnīt naudu .” Paskaties uz kasierēm veikalā, uz pārdevējām tirdzniecības centros, kuru darba laiks ir no 8.00 līdz 22.00. Māsām ķirurģijas nodaļās, skolotājiem… Viņi strādā daudz, bet tas neatspoguļojas viņu algās.

Lasi arī: Es aizliedzu vīram algu dienā tērēt naudu, visu pārskaitu līdz pēdējam centam

Lasi arī: Veiksme un labklājība, mīlestība un smiekli atgriezīsies tavās mājās un nekad tās nepametīs, ja sveces priekšā teiksi šos vārdus

Beidzot sāciet ietaupīt naudu. Meklējiet vietas, kur var iegādāties preces lētāk un vairumā. Plānojiet savu iepirkumu sarakstu iepriekš un iegādājieties tikai to, kas ir šajā sarakstā.”

Impulsu pirkšana padara pārdevējus bagātus. Bagātības likums ir nopelnīt vairāk nekā tērēt. Bez tā nav iespējams kļūt bagātam. Lielākā daļa cilvēku domā par to, kā iegūt vairāk. Mazākums domā, kā dot vairāk. Labāk pārdot (dot) nekā pirkt (ņemt).

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment