Es aizliedzu vīram algu dienā tērēt naudu, visu pārskaitu līdz pēdējam centam

“ Nauda ir labākais nomierinošais līdzeklis! “Es parasti saku algas dienā. Plānoju, ko tuvākajā laikā jāiegādājas savam mīļotajam, atlicinu 10% labdarībai un vēl 10% nākotnei.

Es rakstu sarakstus ar to, kas man jāiegādājas no pārtikas un mājai, bet es nepērku šajā dienā. Un es aizliedzu savam vīram algas dienā tērēt naudu no algas. Es personīgi visu saskaitu līdz pēdējam centam, un tam ir labs iemesls.

Šodien mēs pateiksim, kam algas dienā nevajadzētu tērēt naudu. Bagātības enerģijai vajadzētu iedzīvoties mājā!

Algas diena

Vienmēr esmu novērtējis tautas gudrību, jo tā nav radusies no nekurienes un ir balstīta uz gadu tūkstošu pieredzi un nemainīgiem enerģijas likumiem. Ir smalki likumi, kas palīdz piesaistīt naudu , taču mēs par tiem pat nezinām, jo ​​mēs tos tieši neredzam. Naudas enerģija ir dzīva, apzināta, un jums jāiemācās ar to pareizi rīkoties.

Ir daudz populāru padomu, kā piesaistīt naudu. Daudzās valstīs cilvēkiem ir savas zīmes. No personīgās pieredzes varu teikt, ka tas darbojas un palīdz kļūt bagātākam.

Māņticības un sakāmvārdi par naudas tēmu ir visās pasaules valstīs, briti, piemēram, saka: “ Ja tev nepietiek naudas, iemet makā zirnekli, zirneklis izveidos tīklu, kas palīdzēs ļoti ātri iegūt naudu . ”

Lasi arī: Veiksme un labklājība, mīlestība un smiekli atgriezīsies tavās mājās un nekad tās nepametīs, ja sveces priekšā teiksi šos vārdus

Lasi arī: Nepalaidiet garām 8. janvāri, naudas vēlmju diena dos jums iespēju piesaistīt bagātību

Viņi arī saka, ka naudai jābūt ļoti vienmērīgi jūsu makā, no vienas puses uz otru, un tai nav jābūt saburzītai. Varbūt tas viss šķitīs muļķīgi, bet kurš gan var noliegt šos faktus.

Tātad, ir populāra gudrība, kas saka: ” Ja saņemat naudu, paņemiet visu summu mājās.” Netērējiet to ceļā! »

Naudai jāpaliek pa nakti mājās, un tad varēsi to tērēt. Šis izteiciens attiecas ne tikai uz algām, bet arī uz jebkuriem naudas ieņēmumiem: vai tas būtu prēmijas, loterijas laimesti vai blūzes pārdošana vietnē Avito.

Saskaņā ar šo zīmi naudu nevajadzētu tērēt pirmajā dienā pēc tās saņemšanas, jo šai naudai ir jāiegūst pamats jūsu makā un mājās.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment