Es pagatavoju sēnes ar ķiplokiem, kas garšo ne sliktāk par gaļu, interesanta recepte, kas neatstās nevienu vienaldzīgu

Sagatavošana

1.Nomizojiet ķiplokus un sagrieziet mazos gabaliņos. Sīpolu nomizo un sagriež mazos kubiņos. Laiks uzkarsēt augu eļļu pannā. Ielieciet tajā ķiplokus un sīpolu un apcep līdz tie ir caurspīdīgi.

2.Rūpīgi noskalojiet šampinjonus un ļaujiet tiem nedaudz nožūt. Tad pievienojiet tos pannā ar sīpolu.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka labāk ir ņemt mazas vai vidējas sēnes. Lielās sēnes būs neērti gatavot.

Turklāt tās ir sliktākas no estētiskā viedokļa. Sēnēm vajadzētu cepties apmēram 7 minūtes.

3.Pievieno sāli, piparus, paprikas pulveri un pielej baltvīnu. Ik pēc 3 minūtēm apmaisa pannas saturu.

Tādējādi šampinjonus vajadzētu pagatavot vēl 10 minūtes. Mēs vēlamies, lai tie būtu pārklāti ar plānu plēvi, kas liecinās par to gatavību.

Tā arī būs laba zīme, ka tie ir piesātināti ar visām nepieciešamajām garšām.

4.Pētersīļus sakapā pēc iespējas smalkāk un pusi pievieno sēnēm. Sajauc zaļumus ar sēnēm un iegūto biezo mērci.

Izslēdziet uguni. Pasniedziet sēnes atsevišķā dziļā traukā. Tieši pirms pasniegšanas apkaisa tās ar atlikušajiem pētersīļiem. Ļaujiet tiem pievienot svaigumu visam ēdienam.

Sēnes ar ķiplokiem

Sēnes ar ķiplokiem varat pasniegt gan uz svētku galda, gan darba dienās.

Daži cilvēki dod priekšroku pievienot vairāk garšvielu un jauc garšas pasniedzot ar citiem ēdieniem, piemēram, ar tiem pašiem korejiešu burkāniem.

Lasi vēl: “Vasara burciņā” ir iecienīti ziemas salāti visai ģimenei: salāti, uzkoda un piedeva

Tas izrādās ļoti labi. Galvenais nepārspīlēt ar pikantumu.

Gatavošanas pēdējās minūtēs var pievienot arī pāris gabaliņus sviesta. Tādā veidā tas nepiedegs, tas atbrīvos visu garšu un padarīs mērci biezāku.

Sēnes kļūs mīkstākas pēc struktūras un uzsūks visu maigumu līdz pēdējam pilienam. Šis krēmīgums lieliski sader ar vieglu kartupeļu biezeni. Labu apetīti!

Leave a Comment