Esi attiecībās ar Skorpionu? Lūk, kādēļ tev ir paveicies!

Skorpions ir pretrunīgi vērtēta zīme, tomēr astrologi uzskata, ka attiecības ar šīs zīmes pārstāvjiem ir labākais lēmums, kādu varētu pieņemt daudzi.

Jūtu intensitātē viņiem nav konkurentu
Skorpionu dzīvē ir tikai ekstrēmi kāpumi un kritumi, bet zelta vidusceļš tikpat kā nav saskatāms. Tāpēc nav nekāds brīnums, ka tad, ja Skorpions iemīlas, dara to ar visu sirdi un dvēseli. Un visu pārējo.

Skorpioni ir neatkarīgi, viņiem nav vajadzīgs kāds cits, lai plauktu un zeltu. Kad viņi kaut ko vēlas, nekas tos neatturēs ceļā uz mērķa sasniegšanu. Un, kad ieguvuši kāroto, viņi turas pie tā ar visiem spēkiem, paliekot uzticami, drosmīgi un lojāli partneri.

Viņi ir bezbailīgi
Skorpioni nezina vārdu “pamest”. Viņu vārdu krājumā tāda vienkārši nav. Viņi nebaidās no neveiksmēm vai dvēseles sāpēm, pieraduši nirt uz galvas jebkurā grūtas situācijas virpulī.

Skorpioni spēj iemācīties, kā pārdzīvot neveiksmes bez citu palīdzības. Kad viņi ir ar kādu kopā, viņiem pat patīk piedzīvot kopā grūtus laikus, jo rezultātā attiecības kļūst vēl spēcīgākas un ciešākas. Viņi nemetas bēgt, tiklīdz sajutuši pirmās nepatikšanu pazīmes, lai cik sarežģītas tās arī nebūtu.

Viņi nesamierinās ar ko mazāku par to, ko pelnījuši
Skorpioni neveido īstermiņa attiecības, kurām nav prognozējamas nākotnes. Viņi sargā savu sirdi un skaidri apzinās katru situāciju. Viņi piedzīvo daudz iekšēju cīniņu, lai kļūtu labāki, nekā iepriekš, un nebaidās arī dāvāt sevi kādam, kurš to nenovērtē.

Lasi vēl: Kādu grēku ir spējīga pastrādāt katra Zodiaka zīme?

Ja Skorpions vēlas būt ar tevi kopā, vari sevi uzskatīt par veiksminieku, jo viņa galvā jau ir vesels iemeslu saraksts, kāpēc tu esi viņa cienīgs vai cienīga.

Viņiem ir augstu attīstīta intuīcija
Skorpioni visu uztver intuitīvi, pamana to, kas citiem bieži vien paslīd garām. Tas viņiem bieži vien ļauj būt soli priekšā pārējiem, jo viņi vienmēr ir gatavi uz visu.

Skorpioni dziļi izjūt apkārtējo pasauli, tāpēc, ja vēlies uzzināt, kas slēpjas kādā rīcībā vai situācijā, Skorpions ir īstais cilvēks, kas palīdzēs to izskaidrot.

Attiecībās Skorpioni ir lieliski komunikatori, kas zina, ko tu domā, kamēr pati esi to viņiem pateikusi. Viņi vēlas, lai tu būtu harmonijā gan ar savām, gan viņu jūtām un emocijām. Tāpēc viņiem patīk gan uzspiest savu nostāju, gan tevi mierināt, lai tu izjustu atvieglojumu.

Viņi saka, ko domā
Tā tā Skorpions apveltīts ar intuitīvu izpratni un spēj saskatīt cilvēku slēptos motīvus, viņš arī pats nevēlas kaut ko slēpt no sava partnera. Un, lai gan pēc dabas ir noslēgts, tas ir tikai tāpēc, ka viņam vajadzīgs laiks, lai atvērtos. Bet, tiklīdz tas notiks, tu ieraudzīsi pašu godīgāko cilvēku, kādu jebkad esi pazinis.

Viņi ir ārkārtīgi uzticīgi

Skorpions parasti iemīlas smagi, un, tiklīdz tas notiek, paliek uzticīgs šīm jūtām uz visiem laikiem. Viņš tevi nekad neatstās, nepakļausies nekādiem kārdinājumiem.

Skorpioni ir pieraduši pie paaugstinātas uzmanības, bet, būdami tuvās attiecībās ar sav apkārtni, viņi uzreiz sajūt, kuru vilina viņu mistiskais šarms. Viņi ir noslēpumaini un noslēgti, un tas pieaista cilvēkus, bet viņus pašus nesaista tie, kurus viņi nemīl. Ar mīlamiem cilvēkiem viņi ir atklāti, godīgi un nekad nedarīs neko tādu, kas varētu apdraudēt attiecības.

Viņi liek citu vajadzības augstāk par savējām
Kad Skorpioni iemācās tikt galā ar spēcīgām emocijām, viņi kļūst par labākajiem dziedniekiem, mīļotajiem un draugiem. Viņi ir ārkārtīgi jūtīgi, turklāt apveltīti ar spēju dziļi un spēcīgi just.

Skorpioni ir pirmie, kas pasniegs palīdzīgu roku, ja redzēs, ka kādam tā nepieciešama.

Viņi ir kaislīgi
Skorpioni ir ne tikai kaislīgi mīļākie, bet arī izrāda tādu pašu kaislību pret visu, ko vien dara. Kad Skorpioni seko saviem talantiem un patiesajām vēlmēm, viņi bieži gūst panākumus, jo ir ļoti motivēti cilvēki.

Viņus sajūsmina jaunas lietas, viņi ir zinātkāras, pārliecinātas un lepnas personības, tāpēc arī partnerim vienmēr jābūt atvērtam visam jaunajam un aizraujošajam dzīvē.

Viņi aizsargā savus tuvākos
Pats sliktākais, kas var notikt ar Skorpionu, ir zaudēt to, kuru viņš mīl. Tāpēc, ja redz, ka attiecības ir apdraudētas, ieslēdz “aizsardzības režīmu”. Viņš nevēlas, lai kāds vai kaut kas traucētu viņa attiecībām, jo viņš reti sastop cilvēkus, ar kuriem būtu saistīts emocionālā līmenī.

Ja tavs mīļotais cilvēks ir Skorpions, tu nekad nejutīsies bezpalīdzīga vai nemīlēta. Viņš vienmēr sargās tavu sirdi, jo vēlas redzēt blakus tikai tevi un nevienu citu.

Jā, jā, Skorpioni mēdz būt neizturami, bet viss, ko viņi vēlas, ir godīgas, atklātas un drošas attiecības!

Avots: 

Leave a Comment