Esi, kādam jābūt, tad neslimosi. Kādi ir katras horoskopa zīmes uzdevumi?

AUNS

Esi spēcīgs, drošs un izlēmīgs, vienmēr meklējumos. Ja kļūst egoistisks, egocentrisks, konservatīvs, bailīgs, viņa zīmes enerģija netiks izlietota lietderīgi un viņš saslims.

VĒRSIS

Vērsim dots uzdevums izdaiļot pasauli vai strādāt ar zemi. Viņam jāaudzē labība u.tml. vai jārada, jāuzceļ kaut kas skaists, kas priecēs acis un sirdi. Viņš nedrīkst būt rupjš un dusmīgs, tad zaudēs enerģiju un slimos. ir tieši tā zīme, kurai jāiestāda koks un jāizaudzina dēls. Vērsim vajag savu darbības lauciņu – savu dārzu, savu biznesu, savu modes namu, teritoriju, kur sevi skaisti izteikt.

DVĪŅI

Dvīņu uzdevums ir atvieglot dzīvi, iepriecināt cilvēkus, būt par informācijas nesējiem, starpniekiem, vienmēr būt starp cilvēkiem. Ja tavā sirdī krājas smagas, tumšas domas, ja tu pārdzīvo par kaut ko, esi nesabiedrisks un zaudē humora izjūtu, tad vari saslimt.

VĒZIS

Vēzim jāpulcina ap sevi garīgi tuvi cilvēki. Viņam jāprot uzklausīt un pažēlot, jākopj tradīcijas un ģimene. Ja dzīvo vientulībā, ja neuztur saikni ar radiem un garīgi tuviem cilvēkiem, ja nevēlas izrunāties no sirds un nespēj kādu mierināt, tad viņš nespēs uzkrāt vajadzīgo enerģiju, lai justos vesels.

LAUVA

Viņa būs enerģiska un vesela, ja vienmēr meklēs sev radošu darbu un nepametīs novārtā savas organizatora spējas. zaudēs veselību, ja iegrims rutīnā, ja darbs liksies neinteresants, vienmuļš, ja nebūs svētku, nebūs skatuves, kur sevi parādīt un demonstrēt.

JAUNAVA

Viņai debesis vēlējušas kalpot cilvēkiem, palīdzēt visiem, kuriem var palīdzēt. Jo vairāk rūpējas par tuviniekiem, jo labāka tās Vese***a. Jo vairāk strādā, jo labāk. Veselību var zaudēt, ja domā tikai par sevi un atsakās palīdzēt citiem.

Lasi vēl: Māsas par saviem kuplajiem matiem: “Tas patiesībā ir vienkāršāk, nekā daudzi iedomājās”!

SVARI

Svariem jāmeklē zelta vidusceļš, jāatrod līdzsvars. Viņi jutīsies veseli, ja nebūs kategoriski,, bet visu sasniegs ar diplomātiju, laipnību un harmoniju. Mieru un veselību var sniegt labs partneris.

SKORPIONS

Skorpionam visgrūtāk novaldīt emocijas un saglabāt labas attiecības. tikai tad varēs būt vesels, ja spēs novaldīt savas emocijas un negrauzīs pats sevi un citus. Enerģiju var izlietot kādā ekstrēmā sporta veidā, biznesa un seksā, tā tiekot galā ar savām problēmām un saglabājot veselību.

STRĒLNIEKS

Strēlnieka uzdevums būt augstāk, pāri visam ikdienišķajam, meklēt garīgumu un citiem to mācīt. Ja garīgās vērtības viņam būs pārākas par materiālajām, ja viņš mācīsies pats un mācīs citus, ja būs zinātkārs un ceļos, tad būs vesels. Galvenais – neiegrimt ikdienas rutīnā un nekļūt par naudas vergu.

MEŽĀZIS

Mežāzis ir zīme, kura rada stabilitātes un pamatīguma sajūtu. Ja viņš ir nestabils un ar vāju gribu, ja nespēj pieņemt lēmumus, tad nav izpildījis savas zīmes uzdevumu. Lai uzlabotu veselību, jātic saviem spēkiem, jāstiprina raksturs un griba. To izdarīt palīdzēs labs darbs un izvēlētais mērķis.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs gūs veselību, ja graus visu veco un ierasto, izteiks novatoriskas idejas un būs oriģināls, palīdzēs citiem tikt galā ar konservatīvismu. Ja pats būs konservators un necentīsies savā dzīvē neko mainīt, nemeklēs draudzību un sabiedrību, neizglītosies, tad var sākt slimot.

ZIVIS

Zivīm jārūpējas par dvēseles stāvokli, jāmācās saredzēt pasauli caur smalkiem dvēseles strāvojumiem, jātop sapņainām, garīgām un mākslinieciskām. Jāmācās dzīvot nevis ar prātu, bet ar sirdi. Jāieklausās iekšējā balsī, intuīcijā. nedrīkst būt racionālas un apspiest savu līdzjūtību. Ja viņas zaudēs savu smalko pasaules uztveri un pievērsīsies tikai praktiskām lietām, viņām pietrūks Zivīm raksturīgās enerģijas un viņas slimos.

Avots:

Leave a Comment