Māsas par saviem kuplajiem matiem: “Tas patiesībā ir vienkāršāk, nekā daudzi iedomājās”!

Dvīņu māsas TK Vondera un Cipriana Kvanna ir dāmas, uz kurām uz ielas atskatās teju ikviens. Un tas ir ne tikai tāpēc, ka viņas ir identiskās dvīnes un ne tikai tāpēc, ka mēdz stilīgi ģērbties. Visvairāk uzmanību piesaista tieši viņu iespaidīgie, gigantiskie mati!

Agrāk,  pusaudžu gados, māsas ienīda savus matus un nemitīgi bija spiestas “atšaudīties” no vienaudžu dzēlīgajiem jociņiem par šo tēmu. Arī, sperot pirmos soļus modes pasaulē, meitenes centās “savaldīt” savus matus, taču ar laiku saprata, ka ir bezjēdzīgi cīnīties ar to, ar ko tevi apdāvinājusi daba.

Uzreiz pēc šā lēmuma pieņemšanas māsas pēkšņi sāka baudīt necerētu uzmanības vilni – viņas uzreiz izcēlās citu modeļu vidū un pat tika nosauktas par “dabīgo matu karalienēm”.
Un ir vēl kāda laba ziņa – Cipriana Kvanna un TK Vondera, lepodamās ar savām nevaldāmi kuplajām matu sprogām, iedrošināja arī citas jaunietes mainīt attieksmi pret saviem dabīgajiem matiem. Māsas kļuva citām meitenēm par piemēru, kāda viņām pašām bērnībā tik ļoti trūka.

Turklāt dvīņumāsas kopā ar draudzeni Nikišu Bransoni ir radījušas blogu „Urban Bush Babes“, kurā apraksta ne vien savu dzīvesveidu un sniedz skaistuma padomus, kā ikdienā rūpēties par šādiem matiem, bet arī dalās ar citu meiteņu fotogrāfijām, kuras tāpat kā viņas izvēlas nēsāt dabiski kuplas frizūras, kā arī sniedz padomus, kā matus pareizāk kopt.

Jautātas vai ir arī kādi līdzekļi kuri palīdzētu iegūt tik kuplus un veselīgus matus, māsas apgalvo – mums nav nekādu noslēpumu no pārējiem, kas attiecas uz matu kopšanu un veselību, varētu ieteikt dārgus un ekskluzīvus līdzekļus, kas maksā vairākus simtus dolāru, tomēr apzinamies, ka daudzi tik dārgu produkciju nevarēs iegādāties un mūs nosauks par iedomīgām cacām, tāpēc varam ieteikt…

Šķir otru lapu, lai uzzinātu meiteņu skaisto matu noslēpumu

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ina</cite>

    Iesaku! Pamēģināju kādus 3 mēnešus atpakaļ un jau pirmajā mēnesī bija manāmi uzlabojumi! Vienīgi slinkums regulāri lietot 😀

Leave a Comment