Esiet ļoti uzmanīgi šajās dienas 2024. gada maijā: tās var radīt lielas problēmas!

18. maijs – Venēras savienojums ar Urānu un Saules savienojums ar Jupiteru

Šī, iespējams, ir visbīstamākā diena maijā. Šī ir dubultā nelabvēlīgā aspekta diena – Venēra un Urāns, kā arī Saule un Jupiters. Četri spīdekļi vienlaikus ienesīs mūsu dzīvē grūtības. Diena mums nesīs daudz problēmu un nepatikšanas, īpaši emocionālā stāvokļa un Vese***as ziņā. Šo sestdien labāk nepārslogojiet sevi ar darbiem un vairāk atpūtieties. Jebkurš bizness var apstāties bez redzama iemesla un saskarties ar problēmām un šķēršļiem ceļā. Uzplauks slinkums un izmisums.

23. maijs — Venēra savienojas ar Jupiteru

Šajā dienā mūsu domas būs ļoti smagas un nepatīkamas. Ja mājās un darbā parādās jaunas nepatikšanas, ieteicams visus spēkus veltīt, lai tās pēc iespējas ātrāk atrisinātu. Šajā dienā virs ūdens spēs noturēties atbildīgi cilvēki, kuri prot piespiest sevi rīkoties, neskatoties uz nogurumu un vēlmi atpūsties.

Lasi arī: Spēka dienas 2024. gada maijā: šajās dienās jūsu veiksme palielināsies un jums izdosies sasniegt jaunas virsotnes!

25. maijs — Jupiters ieiet Dvīņu zīmē

Jupiters ir domu patrons. Šajā dienā viņš ieies Dvīņu zīmē, kas viņam ir ļoti nelabvēlīga. Ļoti bieži šādās dienās pārdomājam sevi un meklējam iemeslu izvairīties no atbildības, taču šoreiz labāk nepadoties iecerētajam. Pretējā gadījumā būs ārkārtīgi grūti atgriezt savu veiksmi. Ja tu apsolīji palīdzēt kādam mīļotajam ar biznesu, labāk neatsakies no saviem solījumiem. Solījumi šādās dienās ir jāpilda, jo pretējā gadījumā Jupiters uz daudzām nedēļām un mēnešiem sāks likt jūsu riteņos spieķi.

31. maijs – Merkura un Urāna konjunkcija

Šajā dienā pat visoptimistiskākie cilvēki uz laiku var kļūt par neciešamiem pesimistiem. 31. maijā paļaujies uz sevi un visādi uzlabo garastāvokli. Likvidējiet pastiprinātu fizisko slodzi, bet tomēr vairāk kustieties, lai enerģija neapstātos.

Jā, maijā būs vairāk bīstamu dienu nekā labvēlīgu, taču, lai cik negatīva un nepatīkama būtu šī vai cita diena, izmantojiet veiksmes afirmācijas no rīta, lai sāktu dienu ar patīkamām emocijām un nedomātu par kaut ko sliktu. Ne velti saka, ka diena paies tieši tā, kā tu to iesāksi.

Leave a Comment