Spēka dienas 2024. gada maijā: šajās dienās jūsu veiksme palielināsies un jums izdosies sasniegt jaunas virsotnes!

Spēka dienas ir mēneša vislabvēlīgākās dienas, kurās notiek kāds labs astroloģisks notikums. Arī šajās dienās var notikt citi svarīgi notikumi, kas labvēlīgi ietekmē mūsu veiksmi un garastāvokli.

Mēģiniet maijā sevi dziedināt no negatīvisma, jo no dabas viedokļa šis mēnesis būs piepildīts ar spēcīgu enerģiju, neskatoties uz to, ka spēka būs tikai trīs dienas. Tam palīdzēs īpaša mantra, kā arī uzturēt veselīgu dzīvesveidu un apņemt sevi ar pozitīviem cilvēkiem. Spēka dienās, par kurām tiks runāts, ir svarīgi palikt pašam un atcerēties savus svarīgākos dzīves mērķus, virzot enerģiju pareizajā virzienā.

1. maijs – Venēras kvadrāts ar Plutonu

Venēra un Plutons kvadrātā veido ļoti spēcīgu aliansi, kas pārveidos maija pirmo dienu, padarot to patīkamāku un produktīvāku. Interesanti un neaizmirstami. 1. maijā mēs varam sākt atteikties no kaitīgiem ieradumiem, kā arī lūgt piedošanu tiem, kurus esam agrāk aizvainojuši. Šādos periodos lielākā daļa konfliktu tiek atrisināti, tāpēc nebaidieties izlīdzēties saviem mīļajiem, draugiem un kolēģiem. Būs daudz spēka komunikācijai, un panākumus, laimi un spēku gūs tie, kuri ne tikai parādīs izskatu, ka strādā pie sevis, bet patiešām mēģinās pārvarēt savu dabu.

Lasi arī: Naudas zīmes, kas padarīs jūs bagātu

5. maijs – maija spoguļdatums

Eksperti iesaka šajā dienā biežāk ieklausīties savā iekšējā balsī, jo tā kļūs par mūsu ceļvedi veiksmes, laimes un stabilitātes pasaulē. Skaitlis Pieci saasinās tavu sesto maņu. Tas arī palīdzēs mums saprast, kas mums ir svarīgs un kas ir izlikti un sekundāri. Šī būs dziļas pašsajūtas un jaunu iespēju diena. Šādā dienā nevar būt nejaušu domu, tāpat kā nevar būt nejaušu notikumu. Viss būs tieši tā, kā tam vajadzētu būt pēc Visuma un Visuma plāniem.

17. maijs – Merkura un Plutona kvadrāts

Otrais laukums ar Plutona piedalīšanos notiks 17. maijā. Kvadrāts ar Merkuru ir ļoti labs. Šis aspekts ir ārkārtīgi pozitīvs katra no mums radošajai sastāvdaļai. Šādas savienības ietekmē kļūst vieglāk pieņemt ārkārtējus lēmumus. Šī būs diena, kad radošo profesiju pārstāvjiem veiksies vairāk nekā jebkuram citam. Šī būs arī komunikācijas, jaunu iepazīšanos, flirta diena. Šīs divas planētas šajā ziņā ļoti labi apvienojas. Šis ir sociālo saišu stiprināšanas laiks visos līmeņos – ģimenē, darbā, garīgajā.

Mums ne vienmēr ir spēks virzīties uz priekšu. Pat spēka dienās cilvēkiem dažkārt pietrūkst spēka un enerģijas. Lai maija mēnesis jums kļūst par visu problēmu risināšanas laiku un iedvesmas avotu. Sargiet savu enerģiju un esiet ārkārtīgi uzmanīgs pret savu veselību – garīgo un fizisko.

Leave a Comment