Ēteriskās eļļas: smaržas, lai piesaistītu mīlestību un laimi

Roze. Rozes aromāts rada satraukuma, entuziasma un patiesas mīlestības sajūtu. Rožu eļļa smaržo pēc patiesi karaliskas jūtu un emociju izklāsta: ārēja atturība un aukstums, kas rada vēlmi sasniegt šādu sievieti, un jūtu vētra sirdī.

Rozmarīns. Šī ir mīlestības draudzības, komunikācijas viegluma eļļa. Tas palīdz atraisīties un radīt nepiespiestu draudzīgu, priecīgu sarunu atmosfēru, atstājot aiz sevis vēlmi nekad nepamest šo māju un tās īpašnieku vai saimnieci.

Maskata. Muskata ēteriskā eļļa tiek uzskatīta par vienu no sastāvdaļām, ko izmanto mīlas burvestībās. Un ne velti: muskatrieksta ēteriskā eļļa enerģijas līmenī kā magnēts pievelk šīs smaržas īpašnieku. Muskats rada “miglu galvā”, palīdz apburt un būt apburtam.

Majorāns. Majorāna eļļa atmodina vīriešu spēku, piesaista sievietes, izraisa kaislību un rūpes vienam par otru. Majorāna eļļa ir viens no labākajiem līdzekļiem attiecību veidošanai ģimenē un maņu atsvaidzināšanai.

Sandals. Sandalkoka aromāts tiek uzskatīts par vienu no juteklīgākajiem, bet vienlaikus relaksējošākajiem. Sandalkoks palīdz atslābināties, mazināt spriedzi un iesaistīties garā sarunā ar mīļoto, “sazināties ar sirdīm”. Sirsnīga saruna par visu starp mīļotājiem veicina jūtu un attiecību attīstību.

Lasi arī: Finanšu prognoze: kādā vecumā kļūsi bagāts saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Jūsu ienesīgākais darbs saskaņā ar Zvaigžņu zīmi: darbs, kas jums atnesīs bagātību

Neļķe. Krustnagliņu ēterisko eļļu reti izmanto vienu pašu, biežāk kopā ar citām eļļām mīlestības piesaistīšanai. Neļķe rada “pipargrauzas” sajūtu, noslēpumainību, kaut ko pievilcīgu, bet neatrisinātu. Šī eļļa labi sader ar apelsīnu, rozmarīnu un ilangilangu.

Kā lietot ēteriskās eļļas

Nepietiek tikai ar atvērtu eļļas flakonu ievietošanu mājās. Aromātam ir jāapņem telpa ar mīkstu nojume, radot to ļoti unikālo atmosfēru, kurā vēlaties uzturēties.

Labākais veids, kā panākt šo efektu, ir izmantot aromlampu. Augšējā daļā ielej ūdeni, pievieno dažus pilienus ēteriskās eļļas, bet lampas apakšējā daļā ievieto aizdegtu sveci. Iztvaikojot, ūdens un eļļa piepilda telpu ar maigu maģisku aromātu.

Aromātiskās eļļas masāža   ir vēl viens lielisks veids, kā modināt jūtas un mīlestību. Masāžas laikā notiek enerģijas apmaiņa un enerģētisko lauku kombinācija, kas ved uz uzticēšanos un kontakta nodibināšanu starp diviem cilvēkiem. Aromātiskās eļļas palīdzēs padarīt masāžu patiesi neaizmirstamu.

Dažus pilienus izvēlētās eļļas jāpievieno bāzes eļļai vai masāžas krēmam. Ēterisko eļļu enerģija ietekmēs jūsu mīļotā enerģijas lauku.

Leave a Comment