Ēteriskās eļļas: smaržas, lai piesaistītu mīlestību un laimi

Smaržas cilvēki jau sen ir izmantojuši, lai piesaistītu to, ko viņi vēlas. Dažas ēteriskās eļļas un to kombinācijas spēj piesaistīt jūsu mājā mīlestību un aicināt uz vēlamo laimi.

Visiem augiem ir sava enerģija un noteiktas īpašības, un ēteriskās eļļas saglabā šīs īpašības un spēj tās nodot cilvēka enerģētikā caur ožu, stiprinot, attīrot un stiprinot to. Taču daži cilvēki zina, ka daži aromāti var piesaistīt mīlestību un laimi cilvēka enerģētiskajā laukā.

Smaržas mīlestībai un kaislībai

Apelsīns. Šis aromāts piesaista saldumu, dzīves pilnības sajūtu un maģijas gaidas. Visas šīs eļļas īpašības vairo prieku attiecībās ar mīļoto.

Ilang Ilang. Ilang-ilang eļļa tiek uzskatīta par spēcīgāko afrodiziaku. Modina jutekliskumu, kaislību un enerģiski palielina partneru pievilcību vienam pret otru.

Lasi arī: Finanšu prognoze: kādā vecumā kļūsi bagāts saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Jūsu ienesīgākais darbs saskaņā ar Zvaigžņu zīmi: darbs, kas jums atnesīs bagātību

Jasmīns. Jasmīna aromāts pamodina maigumu un godbijīgu attieksmi pret sievieti, kura valkā šo smaržu. Ja māja smaržo pēc dabīgā jasmīna, tad strīdiem un skandāliem tajā nav vietas.

Ingvers. Ingvera ēteriskajai eļļai ir pīrāga-citrona smarža. Šis ir patiesi vīrišķīgs aromāts. Ingvers sasilda, vairo pašapziņu, dod izpratni par saviem spēkiem un iespējām.

Kanēlis. Mīlestības un rūpju smarža. Neuzkrītošā kanēļa smarža mājā liecina par pašcieņu, spēju parūpēties par sevi un citiem cilvēkiem, jūtu kaislību un uzticību partnerim.

Pačūlija. Pačūlijas eļļa jau sen ir izmantota Indijas kāzu ceremonijās. Tiek uzskatīts, ka šis aromāts “saista likteņus”.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment