Zvaigžņu zīmju pārstāvju tipiskās dzīves kļūdas un to novēršanas veidi: lai dzīve būtu veiksmīgāka

Ir kļūdas, kuru sekas ir tik skaistas, ka gribas kļūdīties atkal un atkal. Tiesa, katras Zvaigžņu zīmes dzīvē ir tipiskas kļūdas, kuras tiek pieļautas pēc sen apgūta scenārija.

Mēs visi pieļaujam kļūdas – tas ir dzīves likums, bez kura nekur. Bet, kad cilvēks nemitīgi atzīmē laiku, burtiski lec uz viena grābekļa, rodas jautājums: kas par lietu? Zvaigžņu eksperti apgalvo, ka iemesls tam ir zvaigznājs, kura aizgādībā mēs esam dzimuši. Izrādās, ka katrai Zvaigžņu zīmei ir savs standarta kļūdu kopums, kas neļauj dzīvot pilnvērtīgu dzīvi . Mēs jums pastāstīsim, kāda dzīves mācība jums jāapgūst, lai pārtrauktu kāpšanu uz tā paša grābekļa.

Auns

Izplatīta Auna kļūda ir impulsivitāte un nespēja rēķināties ar apkārtējo viedokli. Auns ir pārliecināts, ka visi zina labāk par citiem. Bet patiesībā tā izrādās diezgan bēdīga aina. Auns neiebilst pārdomāt savu rīcību, bet tikai pēc tam, kad salauž malku un palaida garām visas redzamās iespējas labot savu nepārdomāto rīcību. Tajā pašā laikā Auni ir tādi cilvēki, kuriem kļūdas var izraisīt dramatiskas pārmaiņas dzīvē . Tāpēc viņu uzvedībā nav ko labot. Galu galā gandrīz katram šīs Zīmes pārstāvim ir stāsts par to, kā viņš nejauši nokļuvis nepareizā vietā, iekļuvis strupceļā, bet tomēr izgrauzis savu ceļu, kas negaidīti noveda pie kaut kā laba.

Vērsis

Vērša zīmes pārstāvji kļūdās reti, bet trāpīgi un visbiežāk cilvēkos. Lieta tāda, ka viņi tic cilvēkiem un domā par viņiem daudz labāk, nekā viņi ir pelnījuši. Bet arī tam ir savs pluss – Vērsis tiešām prot mācīties no savām kļūdām. Tātad šīs Zīmes pārstāvjiem misas jāuztver kā rūdījums: jo ātrāk apdedzies, jo mazāk problēmu.

Lasi arī: Finanšu prognoze: kādā vecumā kļūsi bagāts saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Jūsu ienesīgākais darbs saskaņā ar Zvaigžņu zīmi: darbs, kas jums atnesīs bagātību

Dvīņi

Tipiska un, iespējams, galvenā Dvīņu kļūda dzīvē ir viņu nepastāvība. Cik bieži var satikt Dvīņus, kuri atceras pagātni un nožēlo neizmantotās iespējas, sarautas saites, izrunātos vārdus. Ar tik daudz informācijas galvās viņi bieži apjūk. Un, ja tam vēl pieskaita viņu tieksmi ik reizi jaukt fantāziju un reālo dzīvi, tad uzreiz kļūst skaidrs, kāpēc Dvīņi vienmēr ir tādā apjukumā. Zvaigžņu eksperti atzinuši, ka tipiskas Dvīņiem kļūdas bieži vien izdodas. Un Dvīņi par to ir labi informēti. Viņi mierina sevi, burvīgi pasmaida un dodas tālāk. Nu kāpēc dusmoties, ja raksturs ir tāds?

Vēzis

Vēži pārāk daudz domā par citiem, cenšoties viņiem izpatikt, kas galu galā noved pie sliktas dzīves. Viņus var saukt par ideāliem aizbildņiem. Viņi mīl – ārkārtīgi, rūpējas – no visas sirds, palīdz – neieinteresēti un biežāk nekā citas Zvaigžņu zīmes paliek bez nekā. Zvaigžņu eksperti iesaka šī zvaigznāja pārstāvjiem koncentrēt savas domas un spēkus uz sevi, lai vismaz kaut ko sasniegtu. Galu galā tik bieži cilvēki vienkārši noslauka kājas par Vēžu laipnību un palīdzību.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment