Fakti par mīlestību, par kuriem tu uzzināsi tikai pēc krāpšanas

Jūs uzzināsiet, ka ne vienmēr ir “mūžīga mīlestība”

Par to nav pieņemts runāt, bet tomēr, mīlas attiecības, tās prasa pastāvīgu uzmanību, pastāvīgas investīcijas un pūles. Un katram no mums ļoti gribētos, lai laimīga dzīve izdotos uzreiz, no pirmās reizes.
Bet ne visas attiecības ir tā vērtas, lai pie tām turētos.
Ja jūsu sāpes ir neizturamas, un jūs nespējat ar tām samierināties, tad droši ķerieties pie jaunas mīlestības meklēšanas. Nekad neturieties pie attiecībām, kuras jau ir  “izkaltušas”.   Тikai meklējumos dodieties ne ar naivu skatienu, bet ar skeptismu.

Jūs uzzināsiet, ka greizsirdība ir visbīstamākā emocija uz Zemes

Greizsirdība ir sajūta, kura tev ķeras pie kakla, kad kļūsti par nodevības liecinieku.

Ir viegli domāt, ka nē, jūs nebūsiet greizsirdīgs, un, ka būsiet pietiekami izturīgs, lai jebkurā situācijā uzvestos prātīgi.

Bet tas tā nav. Steidzam jūs sarūgtinā: mēs visi esam cilvēki, un visi vienādi varam nepamanīt, kā mūsu instinkti nokļūst ārpus jebkādas kontroles.

Greizsirdība – tas nav tikai tas, kad histērijā sitat traukus un gribat pēc iespējas ātrāk tam puisim sadot pa kaklu. Greizsirdība – tā ir sajūta, kas var gadiem jūs sagrauzt no iekšpuses.

Bet šādās situācijas jums jāatceras lūk, kas: cilvēks, kas jūs ir nodevis, nav pelnījis jūsu dusmas, bet gan tikai žēlumu.

Jūs uzzināsiet, ka cilvēki ir spējīgi rīkoties pilnīgi dzīvnieciski. 

Pēc tam, kad cilvēks ir piekrāpts, viņa raksturā sāk parādīties veselīga egoisma deva.

Cilvēki ir spējīgi uz vispretīgāko rīcību attiecībā pret tiem, par kuriem viņi saka, ka mīl.
Jūs varat būt šokēti par to, cik tālu daži cilvēki ir gatavi iet, lai apmierinātu savas iegribas.

Bet, ja kāds nolems mānīt tieši jūs, tad jums ir jāatceras: galvenas ir pacelties pāri saviem instinktiem un šīem cilvēkiem. Kļūt pārākam par viņiem.

Ar daudziem slaveniem cilvēkiem viņu mīļotie ir rīkojušies ļoti, ļoti slikti. Iespējams, tieši tāpēc viņi kļuva par tiem, kādus mēs tos pazīstam.

Jūs uzzināsiet, ka attiecībās galvenais ir uzticība

Attiecībās starp cilvēkiem nav nekā svarīgāka par uzticību. Pēc tam, kad tā ir pārkāpta, attiecības neizbēgami sāks jukt. Tā ir aksioma.

Ja jūs cilvēkam nevarat uzticēties, tad attiecības ar viņu ir lemtas neveiksmei.

Pēc tam, kad jūs kādu apmānīsiet, no viņa puses atgriezt patiesu uzticību sev būs ļoti grūti. Uzticība – tas ir tas, kas tiek izstrādāts ar gadiem un tas, ko izjaukt var vienas dienas laikā.  Jūs esat tā cienīgs, lai uzticētos saviem tuvajiem. Un nekam mazākam nepiekrītiet.

Jūs uzzināsiet, ka tikai ar mīlestību ne vienmēr ir pietiekami

Mīlestības nekad nav par daudz. Tās pat nekad nav pietiekami.

Mīlestība prasa lielu darbu ar sevi un lielu skaitu abpusēju pienākumu.

Tas būs līdzīgi kā kaujā. Jebkuras attiecības ir pilnas ar nejaukiem brīžiem. Dažreiz jūs viens otram teiksiet šausmīgas lietas.

Bet beigu beigās tā arī ir īsta, piesātināta dzīve.

Bet mīlestība – tā ir ne tikai smiekli un attiecību skaidrošana, bet arī rūpes. Mīlestība ir spēcīgas jūtas, un ja tā netiek papildināta ar rūpēm, tad galu galā visbiežāk viss arī beidzas ar krāpšanu.

Jūs uzzināsiet, cik stipri esat

Pēc tāda trieciena var vai nu uzreiz nomirt, vai arī mēģināt noskaidrot, uz ko patiešām esat spējīgs. Jūsu garīgā harmonija, iespējams, ir pazudusi uz pāris gadiem, bet tas nav iemesls, lai nolaistu rokas un ieslīgtu dziļā depresijā.

Nodevība – tas ir tas, kas mūs padara stiprākus, bet ne jau nu nogalina.

Krāpšana ir tik ļoti iznīcinoša lieta, ka tā var jūs iznīcināt. Bet mēs esam mūsu pagātnes ciešanu kolekcija.

Ciešanas mūs padara par tiem, kas mēs esam.

 

Avots:

dieviete

Leave a Comment