Fen Šui Natalijas Pravdinas prognozē 2019. gada aprīlim – nepalaidiet garām savu iespēju!

Mīlestība un attiecības

Pavasaris ir pilnā sparā, lai jūs varētu droši sākt jaunas attiecības, tikties, pavadīt daudz laika ar otro pusi, ar draugiem un ģimeni. Komunikācija ir jaunas motivācijas, labas garastāvokļa, veiksmes avots. Nepalieciet vienatnē ilgu laiku. Dažreiz ir lietderīgi atpūsties no cilvēkiem, bet aprīlī labāk neiesaistīties pilnīgas pašpietiekamības un autonomijas meklēšanā.

LASI ARĪ: Lūk, kāpēc tevi apskauž saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Jauna mīlestība šādos periodos iedvesmo, bet tajā pašā laikā liek domāt. Cilvēki sāk neapzināti analizēt situāciju, novērtē attiecību dziļo nākotni. Tam ir laba ietekme uz partnera izvēli. Aprīlī cilvēki, šķiet, kļūst gudrāki un piesardzīgāki.

Attiecībā uz komunikāciju ar cilvēkiem kopumā ir vērts pieminēt kādu vēsumu. Tas mums visiem dos labumu, jo nebūs nepieciešams tērēt laiku cilvēkiem, kas mums sniedz maz vērtību. Čī enerģija ir koncentrēta ap tiem, kuri var palīdzēt mīļajiem, atbalstot viņus emocionāli.

Garastāvoklis un Vese***a aprīlī

Fen Šui apraksta aprīļa noskaņu kā “cīņu”. Tas ir laiks, kad vēlaties pastāvīgi kaut ko darīt, kaut kur doties vai aiziet, satikt kādu, radīt jaunas idejas. Tam ir liela ietekme uz jaunu mērķu rašanos dzīvē. Aprīlī jums ir jācīnās ar tukšām un bezmērķīgām ambīcijām, kam nav nekādas nozīmes. Austrumos viņi uzskata, ka aprīlī ir jākoncentrējas uz to, kas ir pierādījis savu nozīmi.

Lai viss paliktu savās vietās, nesteidzieties pārāk daudz. Jums ir jādara jūsu mīļākās lietas, klausieties savu intuīciju, bet neaizmirstiet par veselo saprātu, bez kura jūs netiksiet tālu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment